ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Παναρκαδικός | Ευχές του τέως προέδρου Νώντα Ψυχογιού στην νέα διοίκηση


Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας Διοίκησης του Παναρκαδικού ήταν και το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Ά Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ηλίας Καναβέτας από τον πρώην Πρόεδρο κ. Νώντα Ψυχογιό ο οποίος, ως γνωστό, έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια στο ιστορικό ποδοσφαιρικό Σωματείο της Τρίπολης.

 Ο κ. Ψυχογιός έδωσε τα συγχαρητήριά του στη νέα Διοίκηση και ευχήθηκε στον κ. Καναβέτα η ομάδα να έχει καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Άνθρωπος που ξέρει όσο κανένα άλλος τις δυσκολίες που έχει μία Διοίκηση, ο κ. Νώντας Ψυχογιός ευχήθηκε στον Αντιπρόεδρο του Παναρκαδικού και σε όλα τα μέλη της Διοίκησης καλή δύναμη σε αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η ομάδα. 

Από την πλευρά του ο κ. Καναβέτας ευχαρίστησε τον κ. Νώντα Ψυχογιό για τις ευχές του και τον παρακάλεσε να βοηθήσει όσο μπορεί φέτος την ομάδα όπως άλλωστε θα κάνουν και άλλοι τοπικοί επιχειρηματίες της Αρκαδίας και όχι μόνο. Παράλληλα ο κ. Καναβέτας τόνισε στον κ. Ψυχογιό ότι το όνομά του έχει συνδεθεί με την ιστορία του Συλλόγου και εκ μέρους όλης της Διοίκησης τον ευχαρίστησε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα επί των ημερών της Προεδρίας του.
« PREV
NEXT »