ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η διανομή ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία | Αναλυτικά οι ημερομηνίες


Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, η δεύτερη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Μετά από συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου, των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας και των δήμων του νομού, καταρτίστηκαν οι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα διανομής.

Η διανομή ξεκινά με τον Δήμο Δυτικής Μάνης, την Δευτέρα 13 Ιουλίου και πραγματοποιείται σε σταθερά σημεία στον Κάμπο και στην Καρδαμύλη. Την ίδια μέρα εξυπηρετείται και ο Δήμος Οιχαλίας με διανομές στο Δώριο, Διαβολίτσι, Μερόπη και Μελιγαλά.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου ξεκινά η διανομή στον Δήμο Τριφυλίας, στο Κοπανάκι και Κυπαρισσία αλλά και στον Δήμο Μεσσήνης, Βαλύρα, Ανδρούσα, Αριστομένης και Χατζή.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου ολοκληρώνεται η διανομή στην Τριφυλία, Γαργαλιάνοι και Φιλιατρά και συνεχίζει ο Δήμος Μεσσήνης στον Αγιο Ανδρέα, στο Πεταλίδι και τη Μεσσήνη. Την ίδια μέρα ξεκινά η κατ’ οίκον διανομή στην Καλαμάτα. Την Πέμπτη 16 Ιουλίου ολοκληρώνεται η διανομή για τον Δήμο Μεσσήνης και για τον Δήμο Πύλου – Νέστορος με διανομές στο Σουληνάρι, Χώρα, Πύλο και Κορώνη.

Για τον Δήμο Καλαμάτας, όπου υπάρχει και ο μεγαλύτερος αριθμός ωφελουμένων, η διανομή που ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου και το σύστημα εξυπηρέτησης περιλαμβάνει και κατ’ οίκον διανομή και σταθερά σημεία, με στόχο την εξυπηρέτηση του συνόλου των δικαιούχων.

Τέλος, οι ωφελούμενοι, οι οποίοι ανέρχονται σε 6.116 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 11.130 άτομα, θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής και η ταυτοποίηση θα πραγματοποιηθεί με ταυτότητα και ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότησης σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας.
« PREV
NEXT »