ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Καταγγελία Λύτρα για παντελή έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης | Αποχή από την σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής


Ο επικεφαλής της παράταξης «Γορτυνία μπορούμε» Δρ. Μιλτιάδης Λύτρας με επιστολή του δηλώνει πως αντιτίθεται στην πραγματοποίηση της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας δια περιφοράς καθώς και στην παντελή έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης και για το λόγο επέλεξε να απέχει από την σημερινή συνεδρίαση.

Αναλυτική: 

Αξιότιμη Κυρία Σπηλιοπούλου,

δια της παρούσης επιστολής δηλώνω πως απέχω από την σημερινή συνεδρίαση της ΟΕ του Δήμου Γορτυνίας διαμαρτυρόμενος εντόνως:

1. Για την συνεχιζόμενη τακτική της δια περιφοράς πραγματοποίησής της
2. Της παντελούς έλλειψης ουσιαστικής ενημέρωσης.
3. Το γεγονός πως ποι υπηρεσίες του Δήμου δεν μου αποστέλλουν τα στοιχεία που ως Δημοτικος Σύμβουλος ζήτησα για την άσκηση των καθηκόντων μου. Έχουν ήδη παρέλθει 45 μέρες από τα 3 αιτήματα για την πληροφόρηση σε σχέση με την πορεία υλοποίησης των έργων απολύμανσης στο Δήμο και 40 μέρες από τα 3 αιτήματά μου στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για:

  • Την κατάσταση του Ταμείου την 1/9/2020 και σήμερα
  • Το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών ΄ύδρευσης και ανείσπρακτων ενοικίων του Δήμου την 1/9/2020 και σήμερα
  • Το ύψος και το είδος των εκτελεσθέντων έργων επί θητείας προηγούμενου Δημάρχου και το ακριβές ποσό των υφιστάμενων οφειλών τους ως σήμερα

Εγκαλώ δημόσια τον Δήμαρχο για την αδυναμία των υπηρεσιών ή την προθυμία του να μου παρασχεθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου τα στοιχεία που ζήτησα. Επιφυλάσσομαι να ζητήσω την συνδρομή της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου για το ζήτημα αυτό. Παρακαλώ δε όπως όλη αυτή η Δήλωση αντιγραφεί στο πρακτικό της σημερινής ΟΕ.

Με τιμή
Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας
Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης
Δημοτικός Σύμβουλος
Μέλος Οικονομικής επιτροπής
« PREV
NEXT »