ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις | Λέοντες, ώρα για καλοκαιρινές αποδράσεις!


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;
Κριός

Η Σελήνη κινείται στον τομέα της περιπέτειας σήμερα και λαχταράς αυξημένο χώρο και φως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η επέκταση του νου και των εμπειριών μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βρεις έμπνευση μέσα από κάτι που διαβάζεις ή βιώνεις εκτός των ορίων της ρουτίνας σου. 

Ταύρος

Η τάση σου να ακούσεις, να παρατηρήσεις και να μάθεις είναι μια ανάσα καθαρού αέρα σήμερα. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια για να μελετήσεις ένα θέμα στα εργασιακά, να θέσεις τη στρατηγική σου και τα σχέδια σου σε εφαρμογή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σου παρέχει την ασφάλεια.

Δίδυμοι


Οι συνομιλίες σήμερα είναι ευχάριστες και ενθουσιώδεις με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας. Προτιμάς να μοιράζεσαι τις ιδέες ή τις δραστηριότητες σου. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα πρακτικά θέματα, στα εργασιακά όσο κι αν σε κουράζει η μονοτονία. 

Καρκίνος

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση σήμερα, για να επεξεργαστείς λεπτομέρειες και προβλήματα. Καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον τομέα των πόρων σου μπορείς να επωφεληθείς από την οργάνωση και να βρεις τρόπους να εξασφαλίσεις την άνεση στον εαυτό σου. Ο Ερμής κατευθύνεται προς μια αντίθεση με το Δία και μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες κυρίως στα εργασιακά. 

Λέων

Μπορεί να υπάρξει κάποια συναισθηματική ένταση σήμερα, αλλά οι ενέργειες προσφέρουν και κάποια καλά συναισθήματα. Ο ενθουσιασμός είναι ένα καλό πράγμα, αλλά μερικές φορές μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναλάβεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς λογικά να διαχειριστείς. Οργάνωσε μια καλοκαιρινή απόδραση.

Παρθένος

Οι στενές σχέσεις και οι οικιακές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Μερικές φορές μια καλή διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε μια υπερβολική υπερεκτίμηση ή υπερβολική αποδοχή και μια αντίθεση του Ερμή με το Δία στον ορίζοντα, το καθιστά πιο δυνατό σήμερα. Οπότε ίσως χρειαστεί να προσέξεις τις υπερβολές.

Ζυγός

Απέφυγε σήμερα την αναβλητικότητα και την αποδιοργάνωση που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απώλεια, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά και γραφειοκρατικά σου θέματα. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου και παρότρυνε τον να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματα του μιας και το έχεις ανάγκη.

Σκορπιός

Προτού προχωρήσεις στην εφαρμογή των νέων σου σχεδίων φρόντισε να ξεκαθαρίσεις και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Δώσε περισσότερη έμφαση σε συνεργασίες που το τελευταίο διάστημα νιώθεις ότι έχουν σταματήσει να αποδίδουν τα επιθυμητά. Μπορείς να τις επανεκκινήσεις.

Τοξότης

Έχεις την ανάγκη ξεκούρασης και φροντίδας του εαυτού σου, όμως κάποιες υποχρεώσεις σου δε σηκώνουν αναβολή. Ανασκουμπώσου και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Δείξε συνέπεια στα εργασιακά και μην αφήνεις ακάλυπτες ημερομηνίες. Μπορεί να επιδιώκεις την απομόνωση όμως η συντροφιά του αγαπημένου σου θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αιγόκερος

Νέες κατευθύνσεις και νέα δεδομένα έρχονται στη ζωή σου , γι’ αυτό σήμερα χαλάρωσε το πρόγραμμα σου και κάντε πράγματα για τον εαυτό σου. Σου λείπουν σημαντικές πληροφορίες για να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στα εργασιακά, γι’ αυτό μάθε να είσαι υπομονετική.

Υδροχόος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επεξεργάσου τις λεπτομέρειες και προετοιμάσου ανάλογα. Φέρε στα μέτρα σου νέες εργασιακές προτάσεις και διαπραγματεύσεις. Τόλμησε να πειραματιστείς και να δώσεις στον εαυτό σου νέες ευκαιρίες. 

Ιχθύες

Έχεις ήδη αρχίσει να θέτεις τον εαυτό και τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα. Επιδίωξε να διατηρήσεις όμως την υπομονή και ψυχραιμία σου και απέφυγε ακραίες αντιδράσεις. Ορισμένα προσωπικά σχέδια ή και επιδιώξεις στα εργασιακά, φαίνεται να μετακινούνται προς τα πίσω. Μην απογοητεύεσαι και μην σταματάς την προσπάθεια. 
« PREV
NEXT »