ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Βόρεια Κυνουρία | Απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση μόνιμων τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία


 Μια επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με αφορμή την μόνιμη τοποθέτηση από δημότες τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελών στην παραλία με αποτέλεσμα την παράνομη κατάληψη του χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι, εν μέσω πλήρους τουριστικής περιόδου, άγνωστοι ιδιώτες αφήνουν τις ομπρέλες τους και διάφορα άλλα συναφή αντικείμενα (καρέκλες, τραπεζάκια κ.λπ.) στον αιγιαλό, συχνά με κατασκευές - πατέντες που τα σταθεροποιούν στο έδαφος μέχρι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν για να κάνουν το μπάνιο τους, θεωρώντας ότι η παραλία τους ανήκει και καταλαμβάνουν έτσι, μόνιμα και παράτυπα τον χώρο σε βάρος όλων των άλλων λουομένων.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 10 της υπ’ αρ. 47458/15.5.2020 Κ.Υ.Α. «οι Δήμοι έχουν την υποχρέωση να μεριμνούν για τον καθημερινό καθαρισμό του συνόλου των κοινοχρήστων χώρων …» και καθότι οι παραπάνω μόνιμες ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα θεωρούνται ρύποι για τον αιγιαλό του Δήμου, σας γνωρίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη τοποθέτησή τους στην παραλία, σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσης, συνεργείο του Δήμου θα ελευθερώνει άμεσα το χώρο απομακρύνοντας τα σε αποθηκευτικό χώρο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε να μην βλάπτετε περαιτέρω το τουριστικό προϊόν του τόπου μας.
« PREV
NEXT »