ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αρχαιολογικοί χώροι στη Γορτυνία | Συνάντηση Λύτρα με την πρόεδρο της Εφορίας Αρχαιοτήτων στην Τρίπολη


Με πρόσφατη επιστολή του προς την Έφορο Αρχαιοτήτων Αρκαδίας Άννα - Βασιλική Καραπαναγιώτου ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Γορτυνία Μπορούμε»  και δημοτικός σύμβουλος  Δρ. Μιλτιάδης Λύτρας  είχε απευθύνει έκκληση για κοινή δράση με σκοπό να επιλυθούν προβλήματα και να αναδειχθούνμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι αρχαιολογικοί χώροι της Γορτυνίας.

Η πρόεδρος της Εφορίας Αρχαιοτήτων απάντησε θετικά στην εν λόγω επιστολή και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Τρίπολη, κατά την οποία θα τον ενημερώσει δια ζώσης για τα συγκεκριμένα θέματα.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής: 

Καλημέρα κύριε Λύτρα και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Στην επιστολή σας θίγετε πολλά θέματα και προβάλλετε ζητήματα, για τα οποία πρέπει να σας ενημερώσουμε. Πρέπει να σημειώσω, δε, ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και το Υπουργείο Πολιτισμού έχουν προβεί σ' ένα σημαντικό αριθμό έργων ανάδειξης της πολιτιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου Γορτυνίας.

Θα προτιμούσα σε μία πρώτη φάση να τα συζητήσουμε δια ζώσης και να σας ενημερώσω σχετικά.

Περιμένω, λοιπόν, να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μου μέσω της Γραμματείας της Υπηρεσίας στα τηλέφωνα που ακολουθούν αυτό το μήνυμα.

Αναμένοντας τη συζήτησή μας στην Τρίπολη.

Αννα Καραπαναγιώτου

Δρ. Αρχαιολόγος

Προϊσταμένη ΕΦΑ Αρκαδίας

Η επιστολή του Δρ. Μιλτιάδη Λύτρα προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων :


« PREV
NEXT »