ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Συνέντευξη Δημάρχου Καλαμάτας για τη προσβασιμότητα στις παραλίες, στο επόμενο επεισόδιο της ΕΣΑμεΑ στο κανάλι της Βουλής


Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 το μέλος του Γ.Σ. της ΕΣΑμεΑ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καραλής Νίκος, μέλος του Γ.Σ. της ΕΣΑμεΑ και Γραμματέας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καρούνου Αθανασία, με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Θεοδωρόπουλο Βασίλη και εκπρόσωποι του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας καθώς και ο Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου «ΔιαφοροΖΩ» Μεσσηνίας και Πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο κ. Λαζαρίδης Γιώργος, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο Θανάση με σκοπό την παραχώρηση συνέντευξης με θέμα την προσβασιμότητα στις παραλίες και θάλασσες του Δήμου που θα παρουσιαστεί στο επόμενο επεισόδιο της ΕΣΑμεΑ στο κανάλι Βουλής το Σάββατο 4/6/2020 και ώρα 3.30 το μεσημέρι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Καλαμάτας για την άμεση ανταπόκριση και τη συνέντευξη που μας παραχώρησε καθώς και για τις ενέργειες προσβασιμότητας στις θάλασσες του Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο Αθλητικού Συλλόγου «ΔιαφοροΖΩ» Μεσσηνίας κ. Λαζαρίδη Γιώργο, τον Ταμία του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας κ. Γεωργουλόπουλο Παναγιώτη, το μέλος Δ.Σ του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας κ. Ξυπόλυτο Θανάση και το μέλος του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας Πετρόπουλο Διονύση για τη συμμέτοχη και τη βοήθεια τους.

Δίνουμε ραντεβού για το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο Κανάλι της Βουλής, στις 15.30!

« PREV
NEXT »