ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Συνεδριάζει δημόσια η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας ΚυνουρίαςΣας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 και ώρα 13.00 μ.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ως ισχύει, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στα κατωτέρω θέματα:

1. Υποβολή σχεδίου αναμορφώσεων προϋπολογισμού Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έτους 2020. 
2. Καθορισμός των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στο Αρκαδικό Χωριό. 3. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου τμήματος στην Κεντρική πλατεία Αγίου Ανδρέα.
 4. Έγκριση υλοποίησης υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου (υποέργο Νο4) για την πράξη "Αποκατάσταση δημοτικού σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων" προεκτιμώμενης αμοιβής 59.996,43€ χωρίς Φ.Π.Α., με συνοπτικό διαγωνισμό και έγκριση του Φακέλου Δημόσιας Σύμβασης (Φ.Δ.Σ.). 
5. Χορήγηση παράτασης της συνολικής προθεσμίας της μελέτης με τίτλο "Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας". 
6. Έγκριση 1ου συγκριτικού πίνακα και 1ης συμπληρωματικής σύμβασης της μελέτης με τίτλο "Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας". 
7. Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 683/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου. 
8. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης - κατακύρωση ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός ισοπεδωτή γαιών. 
9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού. 
10. Λήψη απόφασης σχετικά με την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωνικής Προστασίας (Βοήθεια ένδειας). 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ
« PREV
NEXT »