ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πρεμιέρα για το Tripolis Sports Camp 2020


Η Δημιουργική Απασχόληση αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους και για το φετινό πρόγραμμα του Tripolis Sports Camp 2020. Για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρότυπο camp της Αρκαδίας και της Τρίπολης, το Tripolis Sports Camp έχει την τιμή να συνεργάζεται με τον ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ και την κα. Γκιντώνη Χριστίνα. Η παιδαγωγική της κατάρτιση, οι σπουδές της στην Ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης του νέου Ελληνικού θεάτρου "Γιώργου Αρμένη" καθώς και η βράβευση της από την Unesco μας οδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια εξέλιξης του καλοκαιρινού μας αθλητικού Camp.

Στο φετινό Tripolis Sports Camp στοχεύουμε κυρίως στην καλλιέργεια και αλλά και στην ψυχαγωγία των παιδιών .Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, όπου τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους. Δραστηριότητες μας δε θα αναλωθούν μόνο στη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες αλλά όλα τα παιδιά θα λαμβάνουν μέρος σε ποικίλες δράσεις όπως : θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικό παιχνίδι και αφηγήσεις παραμυθιού με μουσικοκινητικές δραστηριότητες. 

Περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά, και την φετινή χρονιά, να υποδεχτούμε από την 6 Ιουλίου όλα τα παιδιά για να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο αθλητικό καλοκαίρι μέσα στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΚΟΑ Τρίπολης
« PREV
NEXT »