ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας


Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλήνιες 2020.

 Η σχέση με την ανάγνωση βιβλίων και ο ρόλος στην διαχείρηση του ελεύθερου χρόνου είναι το θέμα έκθεσης για τους υποψηφίους ΓΕΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας περιλεμβάνουν ποιήμα.

Το θέμα της έκθεσης και τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας για τις Πανελλήνιες 2020 δόθηκαν στις 08:45 το πρωί στους υποψηφίους, οι οποίοι προσήλθαν στα εξεταστικά κέντρα τηρώντας τους κανόνες και και τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Η σχέση με την ανάγνωση βιβλίων και ο ρόλος στην διαχείρηση του ελεύθερου χρόνου είναι το θέμα έκθεσης για τους υποψηφίους ΓΕΛ

Αύριο Τρίτη 16/6 σειρά παίρνουν οι υποψήφοιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίο θα εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά.

Υπενθυμιζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, δύο στιλό, μολύβι και γόμα. Επίσης επιτρέπεται το νερό ή κάποιο αναψυκτικό ενώ δεν επιτρέπεται το κινητό

Το πρόγραμμμα των Πανελληνίων 2020 τις επόμενες ημέρες.

Περίπου 100.000 υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για τα Γενικά Λύκεια, το μάθημα που θα εξεταστούν την πρώτη ημέρα οι υποψήφιοι είναι η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

1. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα.2. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα.


« PREV
NEXT »