ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μήνυμα του Δημήτρη Βόσνου και των Φροντιστών Αρκαδίας για τους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα τις Πανελλήνιες


Μήνυμα από τον Δημήτρη Βόσνο και τους Φροντιστές της Αρκαδίας για τους μαθητές μας που ξεκίνησαν σήμερα τις πανελλήνιες εξετασεις .

Αγαπητοί μαθητές,
Νιώθουμε το άγχος και την αγωνία σας για την σημερινή μέρα και σε ένα βαθμό τη  θεωρούμε   φυσιολογική.
Όμως, πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας  και να πιστέψετε και στις δυνατότητές σας.
Με σιγουριά, αυτοπεποίθηση, προσοχή και θετικές σκέψεις ξεκινήστε τη σημερινή δοκιμασία για το  αύριο σας ανήκει .
Άλλωστε , σήμερα ανοίγεται  μία καινούργια πόρτα, πρώτα για τις σπουδές σας, αλλά πιθανότατα και για τη ζωή σας.  Η  διαδρομή αυτή , έτσι κι αλλιώς, δεν είναι εύκολη  αλλά  για τους ακαταμάχητους  ταξιδιώτες θα  είναι σίγουρα όμορφη’.

Όλοι  εμείς  , οι ιδιοκτήτες και οι  συνεργάτες καθηγητές  μας στα φροντιστήρια , που τόσο καιρό δουλέψαμε μαζί σας και ζήσαμε  τις  αγωνίες και γνωρίζουμε τις κόπους  σας, είμαστε  και σήμερα  , διαρκώς δίπλα σας  .
 Μαζί και με τους καθηγητές του σχολείου σας και τους γονείς σας , σας εμπιστευόμαστε    και σας εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχές  για

ΥΓΕΙΑ και ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ .

Όσον αφορά τους υπεύθυνους της πολιτείας ,δεν θα πρέπει να ξεχνούν, ότι σε αυτό το στρεβλό και επιεικώς  ¨ κακό¨ σύστημα εισαγωγής  θα πρέπει , εκτός από τις αδιάβλητες διαδικασίες , να προστατεύσουν τουλάχιστον και τα θέματα ώστε να είναι δίκαια και αξιοκρατικά. Δηλαδή διαβαθμισμένης δυσκολίας και να καλύπτουν η δυνατόν , όλη την υλη .

       Δημήτρης   Ηλ. Βόσνος
Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Φροντιστών Αρκαδίας και Λακωνίας
Ταμιας  στο ΔΣ Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ)

« PREV
NEXT »