ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λαϊκή Αγορά στο Άστρος | Τα ονόματα των παραγωγών
Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας γνωστοποιεί την λίστα με τους παραγωγούς οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην Λαική Αγορά του Άστρους την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020. 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

Α) Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 36857/14.06.2020), η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β΄2277/14.06.2020 προβλέπονται (άρθρο 2), αναφορικά με τους κανόνες λειτουργίας των υπαίθριων λαϊκών αγορών , τα ακόλουθα:

1. Για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2020 έως και την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 επιτρέπεται η λειτουργία των υπαίθριων αγορών της περ. 9 του άρθρου 2 του ν. 4497/2017 (Α’ 171), σε όλη την Επικράτεια, ως ακολούθως:

α. Σε κάθε υπαίθρια αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

β. Στις περιοχές όπου λειτουργούν παράλληλες υπαίθριες αγορές σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4682/2020 (Α’ 76) δεν εφαρμόζεται το ανωτέρω εδάφιο.

γ. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

2. Οι φορείς λειτουργίας των υπαίθριων αγορών δημοσιοποιούν πίνακα με τους συμμετέχοντες κάθε φορά πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) στις υπαίθριες αγορές ευθύνης τους για την περ. α’ της παρ.1.

3. Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ορίζεται αρμόδια για την επιβολή των μέτρων της παρ. 1, μετά από βεβαίωση της παράβασης μη τήρησης αυτών από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα όπως ορίζονται στον ν. 4177/2013 (Α’ 173).

Τα ανωτέρω ισχύουν και για τη λαϊκή αγορά του Άστρους.

Β) Επιπλέον θα πρέπει:
1. Όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης,
2. Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

3. Οι πολίτες που προσέρχονται στη Λαϊκή να αποφεύγουν να έρχονται σε κοντινή επαφή ο ένας με τον άλλο, και να αποφεύγουν το συνωστισμό στους πάγκους.

4. Τα άτομα μεγάλης ηλικίας σκόπιμο είναι να αποφύγουν την επίσκεψη στη λαϊκή αγορά και να παραμείνουν στο σπίτι τους.

Γ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΣΤΡΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  (ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ)                       

ΚΟΛΛΑΡΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΓΟΓΟΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΚΟΥΜΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΖΗ ΕΛΕΝΗ

ΤΣΙΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΣΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΓΚΑΜΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΞΥΔΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΠΕΝΤΣΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΧΕΙΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

BEZHANI VIKTOR

ΓΑΡΔΕΛΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΙΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΡΚΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΕΝΕΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ)                       
1
ΤΖΟΥΡΑΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ)
1
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ  ΣΑΡΑΝΤΟΣ
2
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ
3
ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
4
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧ.


Δ) Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα λάβει μέτρα για το συχνό καθαρισμό των χώρων, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων, την πλύση και απολύμανση μετά το πέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και τη διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ I. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
« PREV
NEXT »