ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κοντά στην ΚΕΔΗΤ η Δημοτική Αρχή Τρίπολης | Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αγοράστηκαν για τις δομές της ΕπιχείρησηςΤμήμα της αντιμισθίας τους προσέφεραν οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην προσφορά του 50% του μισθού του, για όσο διαρκεί η υγειονομική κρίση, θυμίζουμε ότι έχει προχωρήσει -από την πρώτη στιγμή- και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Την Δευτέρα (15/6/2020), με τα χρήματα από τις αντιμισθίες, αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για δομές της ΚΕΔΗΤ.

Για το λόγο αυτό, επισκέφθηκαν τον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό "Σχίζα" ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, κ. Παναγιώτης Χλέπας.

Η απόφαση να στηριχθεί η ΚΕΔΗΤ πάρθηκε, με δεδομένο ότι η εν λόγω επιχείρηση είναι προβληματική και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, όπως τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος. Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί στην ΚΕΔΗΤ, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Παναγιώτης Χλέπας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χλέπας ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους για την προσφορά τους και μίλησε για μία πράξη μέγιστης αγάπης.Φωτογραφίες:« PREV
NEXT »