ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Η παράταξη «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» για την υλοποίηση του έργου “Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγίου Σώστη''


Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» με αφορμή την υλοποίηση του έργου “Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγίου Σώστη – Τ.Κ. ΣΤΑΔΙΟΥ – ΤΕΓΕΑΣ” τα χρήματα για το οποίο είχε εξασφαλίσει ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής  

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

Αλλάξαμε την καθημερινότητα των δημοτών μας με μια σειρά έργων που υλοποιήθηκαν και συνεχίζουν να υλοποιούνται όπως αυτό στον Άγιο Σώστη, Δημοτική Ενότητας Τεγέας, του Δήμου Τρίπολης.

Τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν από τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή στις αρχές του 2019, με φορέα χρηματοδότησης του έργου το Υπουργείο Εσωτερικών – πρόγραμμα “ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ”.

Σε πολύ λίγο θα υλοποιηθεί και αυτό αφού βγήκε ο ανάδοχος του έργου που προβλέπει την αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης (αμιαντοσωλήνες) με νέους αγωγούς. Το συνολικό μήκος του δικτύου θα είναι περίπου 3.500 m και θα κατασκευαστεί από αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς για μεταφορά πόσιμου νερού.
« PREV
NEXT »