ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις | Κριοί, έφτασε η ώρα για ανασκόπηση!


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Μπορείς σήμερα να κάνεις πολύ ανάλυση στα θέματα του παρελθόντος που πιθανά σου άφησαν πληγές ειδικά σε ότι αφορά στην οικογένεια. Δεν είναι η ώρα να πιέσεις για απαντήσεις όμως είναι η ώρα να κάνεις μια ήπια εξερεύνηση. Είναι σημαντικό να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συνεργάτες σου.

Ταύρος
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να οργανώσεις το χρόνο σου ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τα θέλω σου. Καταβάλεις έξτρα προσπάθεια στα εργασιακά που όμως αναγνωρίζεται.

Δίδυμοι

Από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες φαίνεται να ξαναβρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Έχεις έντονα την αίσθηση και τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά θα καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα εργασιακά μεγενθύνουν προσωρινά τις ανησυχίες σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα εργασίας και υγείας σου για μερικές μέρες κι έτσι είναι ευκολότερο να βρεις λύσεις στα όσα σε βασανίζουν. Μια απόφαση ή μια εξέλιξη που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό και αφορά στην εξέλιξη των εργασιακών σου, φαίνεται να καταφτάνει και να σου λύνει τα χέρια.

Λέων
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου ατού, για αυτό φρόντισε να λες λίγα και καλά. Τακτοποίησε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και μην φορτώνεσαι και με άλλες. Απόφυγε δεσμεύσεις και σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά. Προσαρμόσου στο κλίμα χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις στην οικογένεια, το σπίτι και φυσικά στον ερωτικό σύντροφό σου.

Παρθένος
Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα, που είτε οι συγκυρίες, είτε οι δικές σου προτεραιότητες το προηγούμενο διάστημα σας είχαν απομακρύνει. Η επικοινωνία είναι το παν στην εξέλιξη των εργασιακών σου.

Ζυγός
Απόφυγε σήμερα τις ακραίες συμπεριφορές και σπατάλες. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τη θέση και τις υποχρεώσεις σου και να συμπεριφερθείς ανάλογα. Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν λείπουν στα εργασιακά. Αντιμετώπισε τα πάντα με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση και μην δίνεις συνέχεια σε μικρές ασήμαντες καταστάσεις, λεγόμενα και εξελίξεις.

Σκορπιός
Η εσωτερική σου αναζήτηση θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και κυρίως να σταματήσεις να είσαι τόσο αυστηρή και κακιά με τον εαυτό σου. Είναι καιρός να διεκδικήσεις τα θέλω και τα κεκτημένα σου στα εργασιακά. Βέβαια χωρίς να αρχίσεις τις φωνές και τις διαμαρτυρίες. Απόφυγε να εμπλέξεις οικονομικά θέματα στις συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Τοξότης
Οι ευαισθησίες σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να δεις και να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις και εξελίξεις γύρω σου. Διώξε το άγχος που σε διακατέχει στα εργασιακά και εμπιστεύσου περισσότερο τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις την υπέρβαση και να τα καταφέρεις.

Αιγόκερως
Στιγμές έντασης κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία, ώριμη σκέψη και συμπεριφορά. Δείξε διαλλακτικότητα στα επαγγελματικά, στις συζητήσεις και τα θέματα που θα προκύψουν με συνεργάτες. Γίνε πιο εκδηλωτική και εκμυστηρεύσου τα συναισθήματά σου, όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά και στον ερωτικό σύντροφό σου.

Υδροχόος
Πολλές ευκαιρίες σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να δώσεις δυνατή ώθηση στα σχέδιά σου, καθώς και λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις που σου δημιουργούν διλήμματα. Νέες προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά, φρόντισε να τις προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες, όρους και προϋποθέσεις.

Ιχθύς
Τα εμπόδια και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σήμερα στις υποθέσεις σου απαιτούν ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Μην αντιμετωπίζεις τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά. Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους και συνεργάτες που δεν γνωρίζεις αρκετά. Κράτα το στόμα σου κλειστό τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι όλα σε σχέση με τα σχέδιά σου, έχουν πάρει το δρόμο τους.
« PREV
NEXT »