ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εθελοντικός καθαρισμός στην Στεμνίτσα (εικόνες)
Η πρόσκληση για εθελοντική εργασία προκειμένου να εξωραϊστεί η διαδρομή από την έξοδο της Στεμνίτσας, έως τις βρύσες του Αγίου Δημητρίου, είχε μεγάλη ανταπόκριση.


Παρόντες, ο Δημοτικός Σύμβουλος της ενότητας Τρικολώνων Νεκτάριος Μπαρούτσας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημήτρης Βογιαντζής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Ο Υψούντας¨ Κώστας Χασάπης, Μαρία Παπαχειμώνα και Αθανάσιος Φρέντζος, ο Βασίλης Ανδ. Παπαχειμώνας, η Βούλα Δρακοπούλου, ο Θεόδωρος Κλουκίνας, ο Θανάσης Θεοδ. Ασημακόπουλος, ο Χρήστος Χαρ. Κανελλόπουλος, ο Νίκος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Χασάπης, ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ο Σωτήρης Σουλελές, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, ο Νίκος Μαζαράκος, ο Δημήτρης Ράμμος και ο Θανάσης Παν. Ασημακόπουλος.

Τα χορτοκοπτικά και τα μηχανάκια έδωσαν και πήραν και η διαδρομή άλλαξε όψη. Τα χορτάρια, τα ξερά δένδρα, τα ξερά κλαδιά των καλών δέντρων καθαρίστηκαν και κλαδεύτηκαν τα μικρά δένδρα κυρίως ακακίες που είναι κάτω από το δρόμο. Ο χώρος της βρύσης του Αγίου Δημητρίου καθαρίστηκε από τα πολλά φύλλα και τα χορτάρια που υπήρχαν εκεί και επισκευάστηκαν οι φθορές που είχε το πλακόστρωτο από το Βασίλη Ανδ. Παπαχειμώνα.

 Στις 3:00 μ.μ. όλοι όσοι εργάστηκαν μαζεύτηκαν στη βρύση του Αγίου Δημητρίου όπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου τους έκανε το τραπέζι με κρέας στο φούρνο και τα σχετικά. 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κύριο Κούλη που διέθεσε ένα κονταροπρίονο για το κλάδεμα των δένδρων, τον Άκη Σαρακινιώτη για το φυσερό που διέθεσε το οποίο βοήθησε στον καθαρισμό του δρόμου από τα κομμένα χόρτα, το Γιάννη Διονυσόπουλο και την Ελένη Μπίρη για το κέρασμά τους και τον Αθανάσιο Φρέντζο για τη δωρεά των οικοδομικών υλικών. 

Ήταν μια μέρα που πέρασε ευχάριστα, παραγωγικά και μας δίδαξε πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντικά το χωριό μας. 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου

Φωτογραφίες: 


Πηγή: Savilis O Mestitsiotis (facebook)
« PREV
NEXT »