ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε κάθε δράση που αυξάνει την επισκεψιμότητα στον Δήμο Τρίπολης» Κ


Τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης σε κάθε δράση που αυξάνει την επισκεψιμότητα στην περιοχή τόνισε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, από την Κανδήλα, την οποία επισκέφθηκε για τον αγώνα με κλασσικά αυτοκίνητα Classic Rally «Acropolis Legends» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων.

Ο κ. Τζιούμης έδωσε τα συγχαρητήριά του για αυτή την πρωτοβουλία, που έλαβε ο Πρόεδρος της Κανδήλας κ. Παναγιώτης Ευσταθίου και είχε ως αποτέλεσμα, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές, η ανασυγκρότηση των περίπου 70 οχημάτων να γίνει στο χωριό της Κανδήλας το μεσημέρι του Σάββατου (13.6.2020).

«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι ο τόπος μας να μπει δυναμικά στον τουριστικό χάρτης της χώρας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στον Δήμο Τρίπολης» είπε ο Δήμαρχος.

Για την παρουσία δεκάδων συμμετεχόντων του εν λόγω αγώνα στην Κανδήλα, υπογράμμισε ότι πρόκειται για την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει η περιοχή, ενώ εστίασε και στο γεγονός ότι τονώθηκαν και τα τοπικά καταστήματα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης, αποκάλυψε ότι ένα φιλόδοξο σχέδιο που προσπαθεί να υλοποιήσει η δημοτική αρχή είναι η διοργάνωση ενός σημαντικού αγώνα επίδειξης στην πόλη της Τρίπολης και για το σκοπό αυτό υπάρχει συνεννόηση με τους διοργανωτές του αγώνα στην Πάτρα.


Στην Κανδήλα, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδεύτηκε από τους Αντιδημάρχους Γ. Λαγό και Αλ. Κανελλόπουλο, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Σ. Χατζόπουλο και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, Γ. Οικονομόπουλο


« PREV
NEXT »