ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ανακοίνωση της Χορωδίας Τρίπολης για την αναστολή των καλοκαιρινών εκδηλώσεωνΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ανακοίνωση της γνωστοποιεί ότι λόγω κορωνοιού αναβάλλονται όλες  οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την φετινή χρονιά και μετατίθενται γα το 2021, όπως και η προγραμματισμένη για τις αρχές Ιουνίου Γενική Συνελευση η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν οι συνθήκες είναι καλύτερες.Επιπλέον εκφράζει τα θερμά της Συλλύπητηρια στην οικογένεια και στα μέλη της παράταξης για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Δημήτρη Παυλή.

Αναλυτικότερα ηανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς τους οικείους του, αλλά και προς τα μέλη της Δημοτικής παράταξής του για την πρόωρη απώλεια του αείμνηστου τ. Δημάρχου Τρίπολης, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ! Να ζούνε και να τον θυμούνται με τις πιο καλές αναμνήσεις, όπως και ο κόσμος τον θυμάται για τις τόσες και τόσο πολύχρονες δραστηριότητές του!

Ένεκα κορωνοιού η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναγκάστηκε να αναστείλει όλες τις, μέχρι τώρα, προγραμματισμένες δραστηριότητές της που ήταν: το ΄΄Πανελλήνιο Φολκ Φέστιβαλ΄΄, το ΄΄ Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ΄΄, το ΄΄ Παιδικό Φεστιβάλ΄΄, η παρουσία της κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα στους Ναούς της πόλης …με την ΄΄Κασσιανή, τα ΄΄Εγκώμια΄΄, …οι έξοδοί της για συναυλίες σε Αθήνα, Σπάρτη, Θεσσαλονίκη…Το ΄΄Πανελλήνιο Φολκ Φέστιβαλ΄΄ δε, το οποίο είχαμε αναγγείλει ότι θα λάβει χώρα το τριήμερο 3,4 και 5 Ιουλίου στα Κλωνατζίδικα και αυτό πλέον αναβάλλεται για το 2021, αφού στην επικοινωνία μας με τις χορωδίες από όλη την Ελλάδα, αρνήθηκαν, ένεκα κορωνοιού να ταξιδέψουν και να λάβουν μέρος.

Η Γενική Συνέλευση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που είχε κανονιστεί να πραγματοποιηθεί αρχές Ιουνίου αναβάλλεται και αυτή και θα πραγματοποιηθεί, εν ευθέτω χρόνω, όταν θα έχουν καταλαγιάσει τα δεινά από την πανδημία…

Θα γίνει προσπάθεια, εάν κάτι άλλο δε διαταράξει, εκ νέου, τη δημόσια υγεία, να οργανώσουμε το ΄΄Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γκάτσου΄΄ στα τέλη Νοεμβρίου, το οποίο, όπως κάθε χρόνο, αναμένει ο χορωδιακός κόσμος της χώρας αλλά και οι φιλότεχνοι της πόλης μας!

Οι πρόβες του Καλλιτεχνικού σωματείου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επαναληφθούν με την έναρξη του νέου σχολικού έτους…οπότε θ’ ανοίξει και η ΄΄Νέα Χορωδιακή Χρονιά΄΄.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εύχεται επίσης στα καλλιτεχνικά της μέλη Δημήτρη Κακλαμάνο και Ναυσικά Μαμάκου να τους ζήσει το πρωτότοκο παιδί τους, να έχει υγεία και να είναι καλότυχο!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ., οι Μαέστροι των τμημάτων, τα Καλλιτεχνικά και τακτικά μέλη εύχονται στον κόσμο της πόλης μας και του Νομού μας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – όσο μπορεί να είναι!


Από το Δ.Σ. της 

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,
Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν Γραμματέας

Γιάννης Σάσσαλος                                                                    Νίκος Γαργαλιώνης
« PREV
NEXT »