ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ζώδια, πώς ξεκινάει η εβδομάδα | Αιγόκεροι, μοιράστε απλόχερα αγάπη!


Πώς ξεκινάει η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αντιμετώπισε τη μέρα και τις υποχρεώσεις της με ρεαλισμό και βάλε στην άκρη το συναίσθημα. Ευκαιρίες να βγεις από πολλά αδιέξοδα δίνονται μέσα από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα και επωφελήσου από την εύνοια της μέρας. Η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνεις από τα επαγγελματικά αρκεί για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά.

Δίδυμοι

Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου και εξοικονόμησε χρόνο για τον εαυτό σου. Ασχολήσου με την εμφάνιση και τους προσωπικούς σου χώρους και απόλαυσε όσο καλύτερα γίνεται τη μέρα σου. Η βιασύνη σου στα εργασιακά και η δυσκολία συγκέντρωσής σου μπορούν να σε παρασύρουν σε λάθη.

Καρκίνος
Υπάρχουν σήμερα οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα και εκκρεμότητες. Έντονη είναι η ανάγκη σου για αλλαγές στα εργασιακά και αποφάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και διαβασμένος σωστά.

Λέων
Ενήργησε σήμερα με δυναμισμό και μην αφήνεις στην τύχη τους τις υποθέσεις σου. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να φανείς συνεπείς στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Εξομολογήσου στο σύντροφό σου όλα αυτά που αισθάνεσαι και το τι σε δυσαρεστεί.

Παρθένος
Θα μπορούσες σήμερα να αισθανθείς πως από το σκοτάδι περνάς στο φως. Η συνειδητοποίηση και το ξεκαθάρισμα των στόχων σου σε συνδυασμό με την αυξημένη ενέργειά σου λειτουργούν αναζωογονητικά. Κάποιοι συνεργάτες φαίνεται να κρατούν μια ανταγωνιστική στάση και να μην είναι τόσο συνεργάσιμοι. 

Ζυγός
Οι όψεις που σημειώνονται αυτήν την εβδομάδα και σήμερα, μπορούν να φέρουν αποκαλύψεις αλλά και συγκρούσεις. Για αυτό μια δεύτερη σκέψη πριν βγάλεις συμπεράσματα ή ανοίξεις το στόμα σου θα σε βοηθήσει να προστατευτείς. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά και μην μένεις στο παρασκήνιο.

Σκορπιός

Το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να αξιοποιήσεις τις μέχρι σήμερα απογοητεύσεις και αποτυχίες σου και να ρίξεις υπερβολική ενέργεια στις δημιουργικές σου εμπνεύσεις. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι άσκοπα και αναίτια.

Τοξότης

Εκπληκτικά συναισθήματα και γεγονότα μπορεί να εμφανιστούν σήμερα, ιδιαίτερα στους τομείς της εργασίας, της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας, καθώς και κρυμμένα θέματα και πληροφορίες. Είναι καλή η ιδέα σου να απομακρυνθείς από απογοητευτικές περιστάσεις, να αλλάξεις σκηνικό και να οδηγηθείς σε νέες εργασιακές προοπτικές.

Αιγόκερως
Οι σημερινές όψεις είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσουν τα συναισθήματά και την επιθυμία σου να μοιραστείς τις αγάπες και τις δημιουργίες σου. Τα γρήγορα σχόλια, τα εύκολα συμπεράσματα ή, τις όποιες ανακοινώσεις στα εργασιακά καλύτερα να τα αποφύγεις.

Υδροχόος
Μπαίνεις σε μια δραστήρια περίοδο για να απολαύσεις και να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή, αλλά είναι επίσης και η στιγμή που ανοίγεις τα μάτια σου στην ανάγκη να διαχειριστείς τις φιλοδοξίες, τη σταδιοδρομία και τη φήμη σου, ώστε να μπορείς να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Η μέρα σου στα εργασιακά δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ιχθύς
Έλεγξε και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή σου. Όλα εξελίσσονται μπροστά σου και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προσοχή, συγκέντρωση και επιμονή. Μια ξαφνική επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και το βάρος των ευθυνών, δυσκολεύει τη συγκέντρωση σου στα εργασιακά. 
« PREV
NEXT »