ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ξεχύθηκαν στις παραλίες για τα πρώτα τους μπάνια οι Τριπολιτσιώτες το Σαββατοκύριακο | Πτήση με drone κατά μήκος της ακτογραμμής (vid)


Ξεχύθηκαν στις παραλίες για τα πρώτα τους μπάνια οι Τριπολιτσιώτες το Σαββατοκύριακο!!

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να μας έκλεισε μέσα για τα καλά αλλά από τη στιγμή που έγινε η άρση των μέτρων σχετικά με τις μετακινήσεις, ο κόσμος ξεχύθηκε στις παραλίες προκειμένου να απολαύσει τα πρώτα καλοκαιρινά του μπάνια.

Εδώ και λίγες μέρες στο παράλιο Άστρος, Βόρειας Κυνουρίας μικροί, μεγάλοι και παιδιά χαίρονται τη δροσιά της θάλασσας και το καλοκαιρινό καιρό με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, κάνοντας τις βουτιές τους στις πανέμορφες παραλίες.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι παραλίες είχαν ιδιαίτερη κίνηση και ο κόσμος κατέφθασε προκειμένου να κάνει το μπάνιο του.

Πολλοί ήταν αυτοί που έβαλαν το μαγιό τους και έκαναν την πρώτη τους βουτιά και άλλοι που κατέφθασαν στην παραλία απλώς για να απολαύσουν τον καφέ τους ή για να κάνουν μία βόλτα κατά μήκος της αμμουδιάς.

Το Arcadia Spot βρέθηκε στη παραλία ''Πόρτες'' και κατέγραψε με μία πτήση drone την ακτογραμμή όπου ο κόσμος απολάμβανε αμέριμνος το μπάνιο του κρατώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς όπως φαίνεται και από τις ομπρέλες πολλοί ήταν αυτοί που τήρησαν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας.
Βρείτε το κανάλι μας στο YouTube, πατήστε εγγραφή και δείτε σε live μετάδοση γεγονότα απ' όλη την Αρκαδία:

Arcadia Spot | YouTubeΔείτε το βίντεο στο Facebook page μας και μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μας για ακόμα περισσότερες πτήσεις:


Arcadia Spot | Facebook


« PREV
NEXT »