ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα ζώδια σήμερα | Εντάσεις και διαμάχες για το σκορπιούς


ΚΡΙΟΣ: Με την σύνοδο Ερμή/Ουρανού είναι πιθανό να προκύψουν νέα δεδομένα και πληροφορίες που θα σε βάλουν σε σκέψεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις σε μια σχέση ή πρέπει να αναθεωρήσεις. Από την άλλη αφορά στα οικονομικά σου, όπου δεν αποκλείεται το χρήμα να σου έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού.

ΤΑΥΡΟΣ: Λίγο πριν βγούμε από την καραντίνα φαίνεται ότι η καθημερινότητα σε έχει κουράσει και θες να ξεσκάσεις με κάθε τρόπο. Κι αν δεν είναι η καραντίνα είναι οι περιορισμοί που μπορεί να νιώθεις ότι σου βάζει το οικογενειακό ή το κοινωνικό πλαίσιο και θες να επαναστατήσεις. Από την άλλη είναι πιθανό να σου προκύψει η ευκαιρία να κάνεις και κάποιο ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο αναμένεται να έρθουν στο φως μυστικά ή πληροφορίες που αγνοούσες και που μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σου, είτε αφορά στη δουλειά σου, είτε γενικότερα στον τρόπο ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει εξελίξεις σε μια φιλική σχέση σου, η οποία αν αντιμετώπιζε κάποια κρίση αυτή μπορεί να ξεπεραστεί. Ίσως όχι ως δια μαγείας, όμως αν μη τι άλλο ανοίγουν οι δίαυλοι επικοινωνίας και το θέμα μπορεί να αντιμετωπίστεί.

ΛΕΩΝ: Οι εξελίξεις στη ζωή σου αυτές εδώ τις μέρες μπορεί να είναι καταιγιστικές με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό να συμβαίνει στον απόλυτα κομβικό 10ο ηλιακό σου οίκο. Αυτό σημαίνει αγαπητέ μου Λέοντα ότι είναι η στιγμή σου. Αν μέχρι τώρα ζούσες στην αφάνεια ήρθε η ώρα να βγάλεις την αστερόσκονη απ'το τσεπάκι σου, να λουστείς και να βγεις στη σκηνή να δείξεις ποιος είναι ο σταρ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη σύνοδο του κυβερνήτη σου, του Ερμή, με τον Ουρανό στον Ταύρο ένα ταξίδι, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει στις μέρες μας, μόνο απίθανο δεν μπορεί να θεωρείται. Από την άλλη, φαίνεται να έρχονται τα πάνω-κάτω σε κάποια νομική υπόθεση που μπορεί να έχεις σε εκκρεμότητα, να προκύψουν κάποια νέα δεδομένα σε κάποιο ζήτημα σπουδών.

ΖΥΓΟΣ: Όταν μιλάμε για τον Ουρανό, μιλάμε για ανατροπές. Και όταν μιλάμε για ανατροπές εννοούμε ότι δεν μπορείς να παραμένεις εκεί που ήσουνα και να ελπίζεις να ισορροπήσεις γιατί πολύ απλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Στην προκειμένη τα νέα αυτά δεδομένα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερμής και Ουρανός συναντιούνται απέναντι σου, στον Ταύρο και σίγουρα μια ξαφνική γνωριμία και μάλιστα με κεραυνοβόλο χαρακτήρα είναι σίγουρα στο παιχνίδι και δε θα στο αρνηθώ. Όμως απέναντι μας δεν είναι μόνο οι ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και οι συνεργάτες μας και οι εχθροί μας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που έχει συνδέσει το όνομα του με την επιστήμη και την καινοτομία. Αυτές εδώ τις μέρες που θα βρίσκεται σε επαφή με τον Ερμή στον 6ο ηλιακό σου οίκο εκτός από τις αλλαγές στις επαφές σου με τους συνεργάτες σου ή κάποιες καινοτομίες που μπορεί να φέρει στον εργασιακό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο έρχεται να σου δώσει τη σπίθα που χρειαζόσουν για να νιώσεις ξανά φιλόδοξος και δημιουργικός. Η ζωή αποκτά ξανά το νόημα που της έλειπε και αυτό οφείλεται είτε σε έναν έρωτα που έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, αυτές τις μέρες θα βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Ερμή στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι η γλώσσα σου δε διανοείται να περάσει απ’ τον εγκέφαλο, τρέχει με άλλες ταχύτητες και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να προκαλέσεις. Δε σε απασχολεί ποιος μπορεί να βρίσκεται απέναντι σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγαπημένε Ιχθύ, αυτή η σύνοδος που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Ουρανό, συμβαίνει για εσένα στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σε έναν οίκο δηλαδή που σχετίζεται με τον ίδιο τον Ερμή και το κομμάτι της επικοινωνίας και της πληροφόρησης. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν νέα δεδομένα στο τραπέζι, ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.astrologos.gr
« PREV
NEXT »