ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Συνάντηση Βλάση και Μουσουρούλη για την επόμενη μέρα της Μεγαλόπολης


Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) κ. Κωστή Μουσουρούλη και του κ. Κ. Βλάση πραγματοποιήθηκε σήμερα, προκειμένου να ενημερωθεί ο υφυπουργός σχετικά την πρόοδο του master plan. Λεπτομέρειες της συνάντησης τους, αποκάλυψε ο κ. Βλάσης μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό.

''Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια και την τοπική αυτοδιοίκηση για την ομαλή και δίκαιη μετάβαση της Μεγαλόπολης στην μεταλιγνιτική εποχή, συναντήθηκα σήμερα με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) κ. Κωστή Μουσουρούλη.
Με ενημέρωσε για την πρόοδο του master plan της Κυβέρνησης και συζητήσαμε για πολλές από τις πτυχές της σχεδιαζόμενης στρατηγικής.
Αυτό που τόνισα είναι ότι στις όποιες αποφάσεις παρθούν και στις όποιες δράσεις πραγματοποιηθούν για την επόμενη μέρα της Μεγαλόπολής μας, βαρύνουσα σημασία πρέπει να έχει η γνώμη της τοπικής κοινωνίας, των πληττόμενων επιχειρήσεων και βέβαια όλων των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
« PREV
NEXT »