ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο Τσολιάς της Βυτίνας μας καλεί να γεμίσουμε τα social media με όμορφες εικόνες από τη Γορτυνία


Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την κοινωνία μας η οποία επλήγησε σοβαρά από τη πανδημία του κορονοϊού τόσο σε επίπεδο κοινωνικό όσο και οικονομικό. Τα κυβερνητικά μέτρα εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και η προσωπική πρωτοβουλία δεν παύει να παίζει σημαντικό ρόλο.

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε και βρήκε μία κοινωνία διαφορετική που ψάχνει να βρει τις ισορροπίες της και να επανέλθει στην κανονικότητα. Εμείς είμαστε αυτοί που θα χτίσουμε ένα νέο αύριο βασιζόμενοι στις δυνάμεις μας και τις δικές μας πρωτοβουλίες.

Μία τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί και η κίνηση του κ. Δημήτρη Βεργέτη, επιχειρηματία από το χωριό της Βυτίνας (Διατηρεί το κατάστημα παραδοσιακών χειροποίητων ειδών - Ο Τσολιάς) ο οποίος προτρέπει όλους μας να γεμίσουμε το Facebook και το Instagram με όμορφες εικόνες από τη Γορτυνία προκειμένου να προσελκύσουμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, τουρίστες και όχι μόνο. Το κάλεσμα του δεν αφορά μόνο τους πολίτες αλλά και τις αρχές του δήμου όπως επίσης τους Συλλόγους, τους Οργανισμούς και τους επιχειρηματίες.

Η ιδέα του απλή! Προβάλουμε τον τόπο που αγαπάμε και έτσι φροντίζουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα όσο πιο ομαλά γίνεται.« PREV
NEXT »