ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας | Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας για την πληρωμή των 800 ευρώ ως βοήθημα


Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων που περιμένουν ακόμη την πληρωμή των 800 ευρώ τα οποία δίνονται ως βοήθημα λόγω κορονωϊού.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή τους, πολλοί από τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν έχουν δει τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Καταγγέλουν πως το σύστημα δεν ξεκαθαρίζει αν η αίτησή τους έχει γίνει δεκτή ή σε ποιο στάδιο τέλος πάντων επεξεργασίας βρίσκεται.
Επίσης, παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες τους, να επικοινωνήσουν με την ΕΡΓΑΝΗ δεν τα έχουν καταφέρει καθώς το τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάει ΠΟΤΕ!

Ζητούμε από τη κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, να δώσουν μια υπεύθυνη απάντηση στους ανθρώπους αυτούς, που εδώ και τόσο καιρό έχουν μείνει χωρίς εργασία και προσπαθούν μόνοι και αβοήθητοι να ανταπεξέλθουν στα έξοδα και την καθημερινότητα που τρέχει.

Η κυβέρνηση ας αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια στα οποία επιδίδεται κι ας κοιτάξει πλέον σοβαρά τα προβλήματα του κόσμου, που έχουν πολλαπλασιαστεί λόγω της πανδημίας.
Ας φροντίσει να φτάσουν τα χρήματα στον προορισμό τους δίνοντας μια σαφή ημερομηνία πληρωμής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τμήματος Επαγγελματοβιοτεχνών της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


« PREV
NEXT »