ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη | Βίντεο από την επίθεση


Τρόμο έχει σκορπίσει η επίθεση που δέχτηκε 34χρονη στην Καλλιθέα. Η νεαρή γυναίκα κατευθυνόταν προς τη δουλειά της όταν της επιτέθηκε μία μαυροφορεμένη γυναίκα ρίχνοντας της βιτριόλι στο πρόσωπο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, η 34χρονη έφτασε στη δουλειά της και πάρκαρε το όχημα της. Στο δεύτερο βίντεο λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται πλήθος κόσμου που σπεύδει για να τη βοηθήσει μετά από την επίθεση που δέχτηκε.

Η γυναίκα που της επιτέθηκε εξαφανίστηκε. Στο τέλος του δεύτερου βίντεο η 34χρονη βγαίνει από το κτίριο υποβασταζόμενη από ανθρώπους που την οδηγούν σε γειτονικό φαρμακείο ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Έπειτα διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου οι γιατροί να την αναλάβουν.

Ο κ. Πάρης Μπουλές, Διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan μίλησε στην εκπομπή live news και ανέφερε: ''Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιας μου στις 9:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία, αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο στον τράχηλο και στα άνω άκρα της και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για το μάτι της''.« PREV
NEXT »