ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Κριοί, προσοχή σε θέματα επικοινωνίας!


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το τετράγωνο σήμερα της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα διαταράσσει τις προσωπικές σχέσεις σου και πιθανά να σου προκαλέσει κάποιες απογοητεύσεις. Δώσε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου προκειμένου να αποφύγεις συνέπειες. Μην ενθουσιάζεσαι με νέες προτάσεις και συνεργασίες.

Ταύρος

Ιδιαίτερα φορτωμένη με υποχρεώσεις είναι η μέρα σου για αυτό και χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Διατήρησε τις ισορροπίες που αφορούν στις συναδελφικές σου σχέσεις. Μην αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. 

Δίδυμοι
Με το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ποσειδώνα απόφυγε τις επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες στις οποίες πιθανά να σε οδηγήσει η υπερτονισμένη αυτοπεποίθησή σου. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις και μην βιαστείς να δεσμευτείς.

Καρκίνος

Σπίτι και οικογένεια σήμερα απαιτούν προσοχή, μιας και το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης φέρνει ασυνεννοησία και σύγχυση. Απόφυγε παρεξηγήσεις στα εργασιακά με συναδέλφους που μπορεί να προκληθούν από την ένταση που επικρατεί στο χώρο.

Λέων
Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αιφνίδιες αποφάσεις. Επιπλέον απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην δίνεις δικαιώματα εκεί που δεν πρέπει. Καιρός να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά. 

Παρθένος
Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου. Μπορεί να ξεφύγεις σε αυτήν την προσπάθειά σου και να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου στα επαγγελματικά.

Ζυγός
Κράτησε σήμερα χαμηλά τις προσδοκίες σου και μην απαιτείς πράγματα είτε από τον εαυτό σου, είτε από τους άλλους. Απόφυγε υπερβολικές αντιδράσεις στα εργασιακά. Μην κάνεις δηλώσεις που δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις. 

Σκορπιός
Σήμερα λειτούργησε με τη λογική και παραμέρισε λογική και διαίσθηση. Οι υποθέσεις σου χρειάζονται δραστικές και ρεαλιστικές συμπεριφορές. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα.

Τοξότης
Μικρές απογοητεύσεις φέρνει η σημερινή μέρα τις οποίες καλά θα κάνεις να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό και δυναμισμό. Μην διακινδυνεύεις τα σταθερά σου στα επαγγελματικά και μην δίνεις δικαιώματα.

Αιγόκερως

Μην εμπιστεύεσαι τους άλλους παρά μόνο το δικό σου ένστικτο και την εμπειρία σήμερα. Για αυτό μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου και μην λες πράγματα που δεν ξέρεις σε συνεργάτες, αλλά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάθε απόφασή σου στα επαγγελματικά μπορεί να είναι καθοριστική.

Υδροχόος
Μπαίνεις σε μια δραστήρια περίοδο για να απολαύσεις και να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή, αλλά είναι επίσης και η στιγμή που ανοίγεις τα μάτια σου στην ανάγκη να διαχειριστείς τις φιλοδοξίες, τη σταδιοδρομία και τη φήμη σου, ώστε να μπορείς να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου.

Ιχθύς
Έλεγξε και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή σου. Όλα εξελίσσονται μπροστά σου και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προσοχή, συγκέντρωση και επιμονή. Μια ξαφνική επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και το βάρος των ευθυνών, δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σου στα εργασιακά. 
« PREV
NEXT »