ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις | Δίδυμοι, τα οικονομικά σας σε προτεραιότητα


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Σήμερα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στρέφοντας την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 5/8 λοιπόν μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις. Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά. 

Ταύρος
Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από σήμερα και έως τις 5/8, έχεις τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς εργασιακές συμφωνίες και αλλαγές, πιθανά να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία και γενικότερα να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Η καλή και δίκαιη συνεργασία θα ευνοήσει τους στόχους στα εργασιακά. 

Δίδυμοι
Σήμερα ο κυβερνήτης σου περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας τα οικονομικά στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Οι ισορροπίες σου στα εργασιακά σταδιακά επανέρχονται. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε τη φαντασία σου να οργανώσει την ατμόσφαιρα.

Καρκίνος
Ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο βελτιώνοντας τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το διάστημα και διεκδίκησε τους στόχους και τα όνειρά σου με περισσότερη τόλμη. Μπορείς να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες και να δώσεις τα χέρια. 

Λέων
Δείξε εμπιστοσύνη από σήμερα στο ένστικτό σου και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες σου. Ίσως θα πρέπει να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές εργασιακές σου υποχρεώσεις. 

Παρθένος
Κοινωνικότητα στη ζωή σου φέρνει το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Μοιράσου προβληματισμούς και διλήμματα με άτομα που εμπιστεύεσαι. Το καλό συνεργασιακό κλίμα εξυπηρετεί τους στόχους και τα σχέδιά σου. Μια ανανέωση τη χρειάζεται.

Ζυγός
Θέματα καριέρας έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου κατά την παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Προώθησε τα επαγγελματικά σχέδιά σου μέχρι τις 5/8 και εμπιστεύσου τις ικανότητες και εμπειρίες σου.

Σκορπιός
Ταξίδια, αποδράσεις και ευχάριστη, δυναμική διάθεση φέρνει το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου για σένα. Νέες συνεργασίες επίσης που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως τα όνειρα και οι επιτυχίες μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν.

Τοξότης
Σε κάθε περίπτωση εύνοια στα οικονομικά σου φέρνει και δημιουργεί το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Η μέρα κυλά ήρεμα και σταθερά στα εργασιακά. Καιρός να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Αιγόκερως
Ο παρορμητισμός που σου δημιουργεί το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, χρειάζεται προσοχή αυτό το διάστημα. Εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα τόσο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όσο και στις εργασιακές σχέσεις σου. 

Υδροχόος
Νέες δραστηριότητες στα εργασιακά και αύξηση των υποχρεώσεών σου δημιουργεί το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Αλλαγές και πρακτικές υποθέσεις σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Μην κολλάς και στέκεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Ιχθύς
Μια άκρως ερωτική περίοδος ξεκινά για σένα από σήμερα που ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Φλερτ, διασκέδαση και νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να εντυπωσιάζεις. 

« PREV
NEXT »