ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γιαννακούρας | ''κ.Νίκα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!'' | Το φυσικό αέριο που δεν έφθασε στη Τρίποληκ.Νίκα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!

κ.Νίκα, όταν δεν γνωρίζεις και δεν έχεις οριστικά αποτελέσματα μην κάνεις δηλώσεις, εκτίθεσαι.
Αυτό συνέβη και τώρα και θα συμβαίνει συχνά, αν δεν καταλάβετε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας δεν είναι απλό πράγμα και δεν περιορίζεται μόνο σε συναντήσεις, φωτογραφίσεις και ατέλειωτα δελτία τύπου άνευ ουσίας, ακόμα και για ασήμαντα θέματα, όπως την αλλαγή ονομάτων σε προγραμματικές συμβάσεις.

Η διοίκηση της Περιφέρειας θέλει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μετρημένα λόγια και πάνω από όλα ουσία.

Ακόμα στα αυτιά μου και στα αυτιά των Πελοποννησίων ηχούν τα δικά σας λόγια και τα λόγια του κ. Λαμπρόπουλου, ότι μεταφέρετε καλά νέα, μετά από συνάντηση που είχατε, τα οποία όμως πολύ σύντομα αποδείχθηκαν κακά νέα για το έργο του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, ένα έργο αρκετά σημαντικό, που όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά αντιθέτως ακυρώθηκε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε επί δικής μας Περιφερειακής Αρχής ο κεντρικός αγωγός του φυσικού αερίου έφθασε μέχρι τη Μεγαλόπολη.

Δημιουργείται πλέον γενικότερα ανησυχία από την έλλειψη σοβαρότητας και την ελαφρότητα που διακατέχει τις δηλώσεις σας, και αυτό το αποδεικνύει η πραγματικότητα που κάθε φορά έρχεται να διαψεύσει τα δήθεν καλά νέα.

Χορτάσαμε από διαβεβαιώσεις (αγαπητό ρήμα «το διαβεβαιώνω» δικό σας καθώς και του κ.Λαμπρόπουλου) .
Φθάνει πια ο λαϊκισμός και η προπαγάνδα.

Ο στόχος σας έχει επιτευχθεί, οι τύχες της Περιφέρειας είναι στα χέρια σας και οι πολίτες περιμένουν πλέον έργα και αποτέλεσμα και επ’ αυτού θα γίνει το ταμείο, αφού, όπως λένε και στον τόπο μας, «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».
« PREV
NEXT »