ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα fake news που διέψευσε ο Νίκος Χαρδαλιάς


Σειρά fake news που κυκλοφόρησαν αλλά δεν έχουν σχέση με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί διέψευσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις για άτομα από 65 ετών και άνω, ενώ δεν απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις έξι το πρωί, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για fake news που έχουν κυκλοφορήσει ωστόσο δεν έχουν καμία βάση καθώς δεν έχει υπάρξει σχετική απόφαση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έχει υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας για άτομα άνω των 65 ετών παρά μόνο ισχυρή σύσταση να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ και για δήθεν απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα τόνισε ότι ζητήθηκε η άσκοπη μετακίνηση τις συγκεκριμένες ώρες καθώς και ότι δεν υπάρχει σχετικό πρόστιμο.

«Αφήσαμε σήμερα πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρων διαδικασιών μας. Μπήκαμε σε μια διαδικασία που έχει ως προτεραιότητα την τήρηση των κανόνων σωματικής υγιεινής. Ο ιός είναι ακόμα εδώ» 
Κατά την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα επανέλαβε την ανάγκη να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας.
«Χέρια πλένουμε, αποστάσεις κρατάμε, μάσκες φοράμε»
Ανακοίνωσε επίσης ότι σταματούν τα πρόσθετα μέτρα για τον δήμο Ερμιονίδας, ενώ συνεχίζονται τα μέτρα για τη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα.

sputniknews.gr
« PREV
NEXT »