ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Empty Chairs ή αλλιώς ''Άδειες καρέκλες'' και στη Πελοπόννησο | Συμβολική συμμετοχή της Εστίασης στη πρωτότυπη διαμαρτυρία


Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 και ώρα 8 το βράδυ περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την ελληνική επικράτεια πρόκειται να λάβουν μέρος στη συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας Empty Chairs ή αλλιώς  ''Άδειες καρέκλες'' με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για το πλήγμα που υφίστανται λόγω της πανδημίας. Η πρωτότυπη αυτή διαμαρτυρία ξεκίνησε από το Βερολίνο.

Κλάδοι όπως ο τουρισμός και η εστίαση πλήττονται σοβαρά από την έξαρση του κορωνοϊού και η επιβίωσή τους είναι ένα θέμα που μας αφορά άμεσα.
Η πανευρωπαϊκή αυτή διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Ο Σύλλογος καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής νομού Αχαΐας αναφέρει σε δήλωσή του, ''Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 8:00 ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μία πρωτότυπη εκδήλωση διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα,καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο : Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου. Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας mail στο menoumeoloimazi@gmail.com και από την σελίδα στο Facebook #menoumeoloimazi #coronavirus2020
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ.
« PREV
NEXT »