ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες υποστήριξηςΤο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», έχει αναστείλει τις προγραμματισμένες δράσεις του, ύστερα από οδηγία του ΟΚΑΝΑ στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας πρόληψης της περαιτέρω εξάπλωσης και αντιμετώπισης του νέου κορονοϊού Covid-19.

Με αίσθημα συλλογικής ευθύνης και επαγγελματικής ευσυνειδησίας, σας ενημερώνουμε ότι εξακολουθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, νέους και συνανθρώπους μας από την ευρύτερη κοινότητα, που αυτό κυρίως το χρονικό διάστημα που η νέα καθημερινότητα έγινε για όλους πολύ δύσκολη και έχουν ανάγκη από επικοινωνία, ενδυνάμωση, φροντίδα, στήριξη, συναισθηματικό μοίρασμα .

Επίσης και σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα χρήσης, εξαρτήσεων και εξαρτητικών συμπεριφορών οι ίδιοι ή στο ευρύτερο περιβάλλον τους.


Οι υπηρεσίες παρέχονται από τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας, είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά (skype κ.α.) και απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της Π.Ε. Αρκαδίας (Δήμοι Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Γορτυνίας, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας).


Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2710235243, Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ-2μ.μ.Ευχόμαστε δύναμη και υπομονή σε όλους, με ΥΓΕΙΑ και αισιοδοξία.

«Μένουμε όλοι στο σπίτι», αλλά προσπαθούμε να παραμείνουμε «ΜΑΖΙ».
« PREV
NEXT »