ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αστρολογικές προβλέψεις: Λέοντες, ανοίξτε τη καρδιά σας σε φίλους


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Κριός
Κοινωνικότητα, συναντήσεις και επαφές φέρνει η σημερινή μέρα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Ο τρόπος επικοινωνίας σου στα εργασιακά διευκολύνει την προώθηση των σχεδίων σου. 
Ταύρος
Με τον Ήλιο να αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα των πόρων σου, της ασφάλειας και άνεσής σου. Αξιοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις. 
Δίδυμοι
Με τον Ήλιο να περνά στο δικό σου ζώδιο, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και πλέον μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου στα εργασιακά που σου υπενθυμίζει πως τα δύσκολα αρχίζουν να γίνονται παρελθόν. 
Καρκίνος
Καιρός να αφουγκραστείς και να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου με τον Ήλιο να περνά από σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων. Απόφυγε παιχνίδια ανταγωνισμού και εξουσίας στα εργασιακά και διατήρησε φιλικό και συνεργασιακό κλίμα. 
Λέων
Μπορείς και πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις συμβουλές και απόψεις φίλων και αγαπημένων σου προσώπων. Αν μοιραστείς μαζί τους, τους προβληματισμούς σου να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα και πιο δυνατή. Αξιοποίησε και εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά.
Παρθένος
Συνδύασε το συναίσθημα με την τετράγωνη λογική σου και να είσαι βέβαιη πως τα αποτελέσματα και η πορεία – εξέλιξη των πλάνων σου θα σε εντυπωσιάσει. Είναι η κατάλληλη μέρα για να διαπραγματευτείς εργασιακά θέματα, νέες προτάσεις και προκλήσεις.
Ζυγός
Η ενέργειά σου ανεβαίνει καθώς και η αυτοπεποίθησή σου με τον Ήλιο να περνά στο αισιόδοξο και χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων. Βελτίωσε τις σχέσεις με συνεργάτες και δείξε τους τις προθέσεις σου για καλή και συναδελφική συνεργασία. 
Σκορπιός
Η αυτοπεποίθησή σου επανέρχεται και πλέον καταλαβαίνεις πως στέκεσαι ξανά στα πόδια σου. Οι σημερινές εξελίξεις σου επιβεβαιώνουν πως όλο το προηγούμενο διάστημα έκανες τις σωστές κινήσεις και επιλογές. 
Τοξότης
Ο Ήλιος πλέον από το φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων, καθιστά ιδανικό το διάστημα για να ασχοληθείς με την κοινωνικότητά σου και να βελτιώσεις σχέσεις σου. Τα επαγγελματικά σχέδια και οι φιλοδοξίες σου αρχίζουν να αποδίδουν. 
Αιγόκερως
Οργάνωσε τη μέρα σου σωστά έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και απόλαυση. Προχώρησε σε επαγγελματικές συνεργασίες και μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα ίσως και λίγο διαφορετικά. 
Υδροχόος
Σήμερα εμπιστεύσου το σύμπαν στις υποθέσεις σου και λάβε τα δώρα του στις όποιες επιδιώξεις σου. Η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά καθώς και οι ιδέες σου μπορούν να κάνουν θαύματα. Απολαύστε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου.
Ιχθύς
Σπίτι και οικογένεια σήμερα αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Ό,τι κι αν επιδιώξεις σήμερα στα εργασιακά θα στεφθεί από επιτυχία.
« PREV
NEXT »