ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Υπό όρους η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Άστρους τη Παρασκευή | Δείτε το πίνακα των συμμετεχόντων παραγωγώνΑ) Κατ’εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ.20006 (ΦΕΚΒ ́ 943/20-03-2020), σας ανακοινώνουμε ότι για το χρονικό διάστημα από 23/3/2020 έως και 30/4/2020 επιτρέπεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Άστρους ως ακολούθως:

1. Στη λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

2. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα δημοσιοποιεί πίνακα με τους συμμετέχοντες, κάθε φορά, πωλητές στη λαϊκή αγορά Άστρους.

3. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

4. Εξαιρείται η πώληση στη λαϊκή αγορά των βιομηχανικών ειδών της κατηγορίας Ε’ Της παραγράφου 1 του άρθρου 17 του ν. 4497/2017.

Β) Επιπλέον θα πρέπει:

1. Όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ ́ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

2. Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

3. Οι πολίτες που προσέρχονται στην Λαϊκή να αποφεύγουν να έρχονται σε κοντινή επαφή ο
ένας με τον άλλο,
και να αποφεύγουν τον συνωστισμό στους πάγκους.

4. Τα άτομα μεγάλης ηλικίας σκόπιμο είναι να αποφύγουν την επίσκεψη στην λαϊκή αγορά και
να παραμείνουν στο σπίτι τους.Δ) Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα λάβει μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων, την έγκαιρη
αποκομιδή των απορριμμάτων, την πλύση και απολύμανση μετά το πέρας λειτουργίας της λαϊκής
αγοράς και την διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών για την ανάγκη αποφυγής
συνωστισμού.


Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ I. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
« PREV
NEXT »