ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη | Λαϊκή αγορά Τετάρτης | Ψώνια ''με το γάντι'' (vid - pics)Τη Τετάρτη 1η Απριλίου λειτούργησε υπό όρους η λαϊκή αγορά της πλατείας Μαντινείας, στη Τρίπολη.

Έπειτα από τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Τρίπολης, η λαϊκή αγορά πραγματοποιήθηκε με βάση τα νέα μέτρα που ορίζουν τη συμμετοχή εξήντα (60) παραγωγών-εμπόρων, επί εκατόν είκοσι ένα (121) συνολικών θέσεων.


Να υπενθυμίσουμε ακόμα, ότι η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό - ελεύθερο από αντικείμενα.


Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης λειτούργησε κανονικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και η κίνηση ήταν ήπια λόγω κορωνοϊού.


Αρκετοί πολίτες φορώντας μάσκες, μαντήλια και γάντια έσπευσαν στη λαϊκή ώστε να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το νοικοκυριό τους και όχι μόνο καθώς όπως μας δήλωσαν οι παραγωγοί, πλέον ένα άτομο ψωνίζει για περισσότερα από ένα νοικοκυριά λόγω των συνθηκών.

Οι παραγωγοί τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για τη πρόληψη κατά του κορωνοϊού, φορούσαν γάντια και μάσκες. Σε αρκετούς πάγκους υπήρχαν υγρά αντισηπτικά, αντισηπτικά σε σπρέι, οινοπνεύματα και γάντια για τη προστασία των ίδιων των παραγωγών αλλά και των πολιτών που έκαναν τα ψώνια τους.

Να υπενθυμίσουμε πως οι λαϊκές αγορές και τα σούπερ μάρκετ δεν ανήκουν στις επιχειρήσεις που επιβάλλεται υποχρεωτικό λουκέτο από τη κυβέρνηση.

Το χώρο της λαϊκής αγοράς επισκέφθηκε και κλιμάκιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πραγματοποίησε ελέγχους στους πάγκους των παραγωγών.Εικόνες από τη Λαϊκή αγορά:« PREV
NEXT »