ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τουλάχιστον φτιάξτε τα έργα μας σωστά! | Οργή Γιαννακούρα για τις κακοτεχνίες στη πεζοδρόμηση από Τρίπολη μέχρι την 124 ΠΒΕ


Ένα έργο ενταγμένο από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη και από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Β. Γιαννακούρα ξεκίνησε στην πόλη μας. Το έργο αυτό περιλαμβάνει την κατασκευή πεζοδρομίων με φωτισμό και προστατευτικές μπάρες όπως προέβλεπε η μελέτη που είχε γίνει επί της Αρχής Τατούλη, από τα όρη της Τρίπολης μέχρι και την είσοδο της 124 ΠΒΕ.

Όπως τονίζει ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, το έργο αυτό αποτελούσε πάγιο και ορθό αίτημα των διοικητών της πτέρυγας καθώς και των στελεχών της αεροπορίας διότι πέρα από το αισθητικό στοιχείο είναι ένα έργο απαραίτητο το οποίο διασφαλίζει την ασφάλεια των σμηνιτών αλλά και των επισκεπτών της ΠΒΕ.
Όπως ο ίδιος αναφέρει, ''το έργο καθυστέρησε να υλοποιηθεί αφού είχε ενταχθεί προ τριετίας περίπου με το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ λόγω της γνωστής αλλαγής του νόμου για τις αναθέσεις που καθυστέρησε πάρα πολλά έργα μας τόσο στην Αρκαδία όσο και ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά ειδικά εδώ υπήρξε καθυστέρηση και λόγω ιδιοκτησιακών διεκδικήσεων από παρακείμενους ιδιοκτήτες''.

 Ωστόσο την απογοήτευση του εκφράζει ο κύριος Γιαννακούρας καθώς στο έργο φαίνεται πώς μία κολόνα της ΔΕΗ διακόπτει την ομαλή διέλευση του ειδικού οδηγού τυφλών. Ο ίδιος αναρωτιέται κατά πόσο γίνεται σωστή εκτέλεση και σωστή επιτήρηση των έργων από τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή Νίκα, τέλος εξέφρασε την παράκληση του προκειμένου να εκτελούνται ορθά τα έργα που σχετίζονται με την Αρκαδία.
« PREV
NEXT »