ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Το ''ευχαριστώ'' του Δήμου Τρίπολης στις επιχειρήσεις που ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου για τη σημαντική αρωγή και προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις του Δήμου μας, το Αρτοζαχαροπλαστείο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ,το Γυμναστήριο CURVES, την εταιρεία Hondos Center Τρίπολης , την εταιρεία Λυκόγιαννης Α.Ε το Ίδρυμα ΣΧΙΖΑ, την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Πελοποννήσου και ενηλίκων εθελοντών (βαθμοφόρων ) του 1ου και 3ου Σύστημα Προσκόπων για την προσφορά τους στο Δήμο Τρίπολης αποτελούμενη από είδη πρώτης ανάγκης και υπηρεσίες .

Τα είδη που προσέφεραν έχουν ήδη διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και εδόθησαν σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες που η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έχει περιλάβει στο αρχείο της.

Η ευαισθησία που επέδειξαν καθώς και η συνεργασία και η βοήθεια τους αυτή, προσδίδει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σε εμάς για την αναγνώριση του έργου μας από την πλευρά τους .Ελπίζουμε να τους έχουμε πάντα στο πλευρό μας και να είναι πάντα πολύτιμοι αρωγοί στις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλουμε. 

Ευχόμεθα εκ βάθους καρδιάς ο Πανάγαθος Κύριος μας να φωτίζει τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και τις οικογένειες σας .
« PREV
NEXT »