ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας | Δείτε το στιγμιότυπο από τη μετάδοση που έκανε το Arcadia Spot τη Μεγάλη Τρίτη


Θαυμαστά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στους Αγίους Ισιδώρους στο λόφο του Λυκαβηττού, μέσα σε μία σπηλιά. Κατά εκατοντάδες σπεύδουν οι πιστοί για να διαβαστούν με το θαυματουργό Σταυρό που κρατά στα χέρια του ο χαρισματούχος Ιερέας π.Δημήτριος. Σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών, οι οποίοι σταυρώθηκαν με τον εν λόγω Σταυρό, θεραπεύτηκαν από βαριές ασθένειες ακόμη κι από καρκίνο. Η ουρά, ωστόσο, για να φτάσει η στιγμή να πάρει κάποιος την Χάρη του Σταυρού είναι δεκάδες μέτρων κι όσοι έχουν σκοπό να επισκεφθούν τον Ναό θα πρέπει να κάνουν καρτερική υπομονή.

«Είμαι χειρουργημένη εδώ και εννέα χρόνια. Έχω κάνει τρία χειρουργεία στο ισχίο. Δεν μπορούσα να περπατήσω, είχα αναπηρία. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να χειρουργηθώ και το άφησα. Ήρθα εδώ πριν από δύο μήνες. Σταυρώθηκα της Σταυροπροσκυνήσεως, ένιωθα μια γαλήνη στην αρχή και μετά έβλεπα βελτίωση στο πόδι μου. Την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής είπα στο πατέρα Δημήτριο ότι περιμένω και το δικό μου θαύμα. Του είπα τι έχω, με άγγιξε με τα χέρια, χωρίς να με ακουμπήσει ο σταυρός, και μέσα σε πέντε λεπτά περπάτησα. Είχαν φύγει και οι πόνοι και τα πάντα…», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος μια καθημερινή μέρα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Και ποιος μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σ' όλο αυτό το μεγαλείο, όταν καθημερινά άνθρωποι γίνονται μάρτυρες αυτών των θαυμάτων;

Μάρτυρες ενός τέτοιου θαύματος έγιναν και όσοι πιστοί παρακολούθησαν χθες μέσα από την συχνότητα του Arcadia Spot την λειτουργία που τελούσε ο πάτερ Δημήτριος.
Κατά τη διάρκεια του λόγου που εκφώνησε μετά το πέρας της λειτουργίας, ακούστηκαν χτύποι μέσα από το ιερό της εκκλησίας.
Ο πάτερ σώπασε για λίγα δευτερόλεπτα και εμφανώς συγκινημένος μίλησε για το θαύμα. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 02:28:00.


« PREV
NEXT »