ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα Ζώδια σήμερα | Ανατροπές στα εργασιακά των ταύρωνΠώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το εξάγωνο Ερμή – Δία είναι ιδιαίτερα ισχυρή και ενδυναμωτική ενέργεια, αφού ο Χείρωνας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και ο Άρης είναι ο ισχυρός σου ηγεμόνας. Μείνε πιστός στους στόχους και τα πιστεύω σου παρά τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν γύρω μας και μην χάνεις το δυναμισμό και την τόλμη σου.

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις λίγο ευάλωτος συναισθηματικά και να θελήσεις να βοηθήσεις τους άλλους με οποιοδήποτε τρόπο είναι εφικτό. Τα δημιουργικά και τα καλλιτεχνικά θέματα ευνοούνται καθώς και οι εθελοντικές προσπάθειες. Οι ανατροπές στα εργασιακά σου συνεχίζονται για αυτό παράμεινε ψύχραιμος.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Ερμή – Δία σήμερα φέρνει θετική -όσο γίνεται βέβαια- έκβαση στις υποθέσεις σου. Κράτα το γεγονός ότι σε κάνει πιο αισιόδοξο και δυναμικό. Συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους σου στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να επεκτείνεις τους στόχους αλλά και τις γνώσεις σου.

Καρκίνος
Με την προσανατολισμένη Σελήνη σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις καθημερινές πρακτικές λεπτομέρειες. Ωστόσο τα συναισθηματικά όριά σου μπορεί να είναι λίγο θολά κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για μικρά και ανούσια προβλήματα στα εργασιακά.

Λέων
Με τις οικονομικές σου υποθέσεις σε απόλυτη προτεραιότητα ξεκινά η σημερινή μέρα σου. Μια μελλοντική βέβαια συνεργασία σου και ίσως η αισιοδοξία σου, δημιουργούν προσδοκίες κι έτσι καταφέρνεις να κατευνάσεις στο άγχος σου. Κάνε ένα διάλειμμα μιας και οι συνθήκες το επιβάλλουν και δώσε στον εαυτό σου χρόνο πριν καταλήξεις σε καθοριστικές αποφάσεις στα εργασιακά.

Παρθένος
Έχεις θάρρος και περίσσια ενέργεια για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θεωρείς απαραίτητες στη ζωή σου. Η ανάγκη σου για ασφάλεια στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες για αυτό μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και να δεσμευτείς σε καταστάσεις που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν.

Ζυγός
Οι επιθυμίες σου σήμερα μπορεί να είναι ξαφνικές ή και ασυνήθιστες. Θέλεις είτε να αποκοπείς από το παρελθόν, είτε να επανασυνδεθείς μαζί του. Βρες μια εναλλακτική και βάλε φρένο στο μυαλό σου που φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια. Η επίτευξη της ειρήνης και της αρμονίας μέσα σου δεν θα αποκτηθεί με την συναισθηματική προσφορά σου στους άλλους.

Σκορπιός
Η δικτύωση ή ένας φίλος θα μπορούσε σήμερα να τονώσει όλα σου τα συναισθήματα. Έχεις περισσότερη ενέργεια και κίνητρα από ότι συνήθως για να ονειρευτείς και να καταστρώσεις νέα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια. Πρόσθεσε λίγο κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Τοξότης
Αξιοποίησε τη συναισθηματική δύναμή σου σήμερα και να είσαι βέβαιος πως θα γίνεις πολύ πιο αποτελεσματικός και παραγωγικός, θέλοντας να πάρεις πρωτοβουλίες. Ψάξε και αντιμετώπισε τη ρίζα στα όποια εργασιακά σου προβλήματα και μην μένεις στην επιφάνεια.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με ένα έργο, θέμα ή σχέδιο. Μετρίασε την ανυπομονησία σου και μην αναλώνεις όλη σου την ενέργεια σε κάτι που δεν γνωρίζεις αρκετά και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει. Κάνε ένα διάλειμμα σήμερα από τα επαγγελματικά και προσπάθησε να μετριάσεις τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος
Έχεις ξυπνήσει σήμερα με μια επιθυμία για περισσότερη εμπειρία ζωής και ίσως με μια μικρή ανάγκη για περιπέτεια, μακριά από τα συνηθισμένα και γνώριμα. Τώρα το τι δεν σου επιτρέπεται και λόγω των συνθηκών, είναι ένα άλλο θέμα. Μπορείς να καταστρώσεις καλύτερα τα εργασιακά σχέδιά σου πριν περάσεις στην υλοποίηση των ιδεών σου.

Ιχθύς
Σύνδεσε τους στόχους με τις ανάγκες σου και μην κάνεις πράγματα ή παίρνεις αποφάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Το σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο είναι να νιώσεις ασφαλής και πλήρης. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και συνεργασίες με την πρώτη ματιά και συζήτηση. Όλοι δεν έχουν τη δική σου συνείδηση και εντιμότητα. 
« PREV
NEXT »