ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γεωργιάδης | Η οικονομία μας θα πάρει μπρος και θα γίνει σύντομα ακόμα καλύτερη από πριν | Ανακοίνωση προγράμματος για την ανάπτυξη και αλληλεγγύη της Αυτοδιοίκησης (βίντεο)Πρόγραμμα για την ανάπτυξη και αλληλεγγύη της Αυτοδιοίκησης, ύψους 2,5 δισ ευρώ με πρόσθετη χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ως το τέλος του 2023 εξήγγειλαν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Οικονομικών. Έμφαση δίνεται στην προστασία της ζωής και της ασφάλειας των πολιτών, με πρώτη την αντιμετώπιση κρίσεων όπως η υγειονομική από την πανδημία του κορονοϊού.

''Οι Έλληνες ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βάζουμε τα δυνατά μας, δεν θέλουμε να χάσουμε καθόλου χρόνου είμαστε σε διαρκή δημιουργική συνεργασία με τους δήμους και τις περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Mαζί σχεδιάζουμε και θα κάνουμε πράξη αυτό το πρόγραμμα βήμα βήμα''.

 ''Αυτές τις δύσκολες ώρες όπου δεν υπάρχουν πλέον κομματικές αντιπαραθέσεις και διαχωριστικές γραμμές αλλά όλοι μαζί δίνουμε μία μάχη ενωμένοι και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή καταφέρνει και στέκεται όρθια και δείχνει ότι με την ευθύνη και την αλήθεια μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο μεγάλες συμφορές. Όλα θα πάνε καλά και σε λίγους μήνες η οικονομία μας θα πάρει μπρος και θα γίνει σύντομα ακόμα καλύτερη από ήταν πριν'', τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στο τέλος των δηλώσεων του.
« PREV
NEXT »