ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Παγκόσμια ημέρα Ρομά | Επίσκεψη Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γ. Καμπύλη στον καταυλισμόΣτον καταυλισμό Ρομά βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άστρους, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., κλιμάκιο γιατρών του Κέντρου Υγείας Άστρους και υπαλλήλους της υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση, από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άστρους, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και τους κανόνες ατομικής υγιεινής που πρέπει να τηρούνται από όλους ιδιαίτερα αυτή την περίοδο για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας που ισχύουν και πως εφαρμόζονται. Επίσης παραδόθηκαν, στους διαμένοντες του καταυλισμού, είδη πρώτης ανάγκης, μάσκες, αντισηπτικά, γάντια, χλωρίνες και καθαριστικά.

Τα συνεργεία του Δήμου έχουν ήδη προχωρήσει σε καθαρισμούς και προληπτικές απολυμάνσεις του καταυλισμού και θα συνεχίσουν για όσο διάστημα απαιτείται.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά, 8η Απριλίου, συμβολίζει την ειρήνη, συμβάλλει στην ένταξη, την ενσωμάτωση και την ενδυνάμωση των κοινοτήτων των Ελλήνων Ρομά.
« PREV
NEXT »