ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λύτρας | Το θέμα της δωρεάν παροχής laptop στους μαθητές της Γορτυνίας, στην ατζέντα της Υπουργού Παιδείας | Δέσμευση Δημάρχου Γορτυνίας για έργα σε δημοτικά σχολεία


Έπειτα από μια παραγωγική συζήτηση που πραγματοποίησε ο κ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας, Επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γορτυνίας, με το Δήμαρχο Στ. Κούλη, αναφέρεται σε όλες τις νέες εξελίξεις σχετικά με τα αιτήματα του, που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων στο Δήμο Γορτυνίας.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του αναφέρει:

Είχα μια σύντομη παραγωγική τηλεφωνική συζήτηση με το Δήμαρχο Γορτυνίας
Χάρηκα ιδιαιτέρως διότι: 

1. Με ενημέρωσε πως το θέμα των λάπτοπ για τους μαθητές το ανέλαβε η Υπουργός Παιδείας. Ως εκ τούτου παρακαλώ να δηλώσετε όλοι πως χρειάζεστε λάπτοπ ως μαθητές των σχολείων της Γορτυνίας καθότι είμαστε ορεινή περιοχή και η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει τα κονδύλια. Είμαστε οι πρώτοι που τα δικαιούμαστε. 

2..Τον παρακάλεσα να επιληφθεί του πολύ σοβαρού θέματος της άσχημης κατάστασης στις τουαλέτες στο Δημοτικό της Βυτίνας, Τροπαίων και άλλων σχολείων. Μου δήλωσε πως μελέτη της έχει ολοκληρωθεί το θέμα και τον παρακάλεσα να προβεί σε άμεσα έργα.

3. Θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν ως Δήμαρχος είχαμε μια αντιπολίτευση σαν τη ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που σε όλα τα σοβαρά θέματα βάζει πλάτη και καλεί σε συμπόρευση για επίλυση των θεμάτων. ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ των Γορτυνίων και τηρούμε υπεύθυνη στάση στους δύσκολους καιρούς. 

Δρ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δ. ΛΥΤΡΑΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ Ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γορτυνίας 


« PREV
NEXT »