ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λυσίκατος στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» | «Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να κάνουμε ένα βήμα πίσω στο βιοτικό μας επίπεδο»


Το Λεωνίδιο αποτελεί σταθερό πασχαλινό προορισμό της χώρας μας μιας και κάθε χρόνο πραγματοποιείται το πατροπαράδοτο έθιμο με τα αερόστατα. Κάθε χρόνο δίνει ραντεβού με τους ντόπιους και τους επισκέπτες για να περάσουν ένα αξέχαστο Πάσχα στη Νότια Κυνουρία, αναβιώνοντας τα έθιμα αυτού του εξαιρετικού τόπου.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, Νίκος Δουμτσής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής ΑΤΤΙΚΗΣ, Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος για τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εορταστεί το φετινό Πάσχα.

Στη Φλώρινα, η μέρα ξημέρωσε με χιόνια, ενώ στο Λεωνίδιο ακυρώθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Πάσχα. Σύμφωνα με τον κ. Λυσίκατο, το εντυπωσιακό έθιμο με τα αερόστατα δε θα πραγματοποιηθεί φέτος, ενώ για την τοπική οικονομία υποστήριξε πως «είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να κάνουμε ένα βήμα πίσω στο βιοτικό μας επίπεδο».

Από την πλευρά του ο κ. Καλλιακμάνης, εξέφρασε την άποψη πως «ο Έλληνας έχει πειθαρχήσει στα μέτρα και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των θυμάτων από τον κορωνοϊό». «Η αστυνομία θα κάνει ό,τι πρέπει», συμπλήρωσε και κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να πειθαρχεί για την επιβίωση τόσο της κοινωνίας όσο και της οικονομίας.
« PREV
NEXT »