ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κατασκευή χαντακιού περιμετρικά της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης για ενίσχυση της ασφάλειας του ευρύτερου χώρουΣυνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ενέργειες της νέας Διοίκησης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης για τη θωράκιση του χώρου της Βιομηχανικής Περιοχής και τη διασφάλιση των επιχειρήσεων που λειτουργούν στα όρια ευθύνης της. 

Πριν από λίγες μέρες ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ κ. Γιώργος Δημητρόπουλος είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας Ταξίαρχο κ. Χρήστο Καμπύλη με μοναδικό θέμα την ασφάλεια της ΒΙΠΕ Τρίπολης και την προστασία των επιχειρήσεων.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι στην περιοχή θα πρέπει να ενισχυθούν οι περιπολίες ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα τεχνικά έργα που θα δημιουργήσουν κλίμα ασφάλειας στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και στους επιχειρηματίες.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την Ε.Τ.Β.Α. ο Σύνδεσμος των Επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης προγραμμάτισε και προχώρησε άμεσα στην κατασκευή ενός μεγάλου χαντακιού, περιμετρικά του Βιοτεχνικού Πάρκου, ενισχύοντας περισσότερο την ασφάλεια του ευρύτερου χώρου της Βιομηχανικής Περιοχής.

Με δήλωσή του στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης κ. Γιώργος Δημητρόπουλος ευχαρίστησε δημόσια το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας Ταξίαρχο κ Χρήστο Καμπύλη για το ζωηρό του ενδιαφέρον για την ασφάλεια της περιοχής αλλά και τη Διοίκηση της ΕΤΒΑ για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση της κατασκευής του περιμετρικού χαντακιού
στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας του με τα ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. ΓιώργοςΔημητρόπουλος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο υγεία και δύναμη. "Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την πανδημία.
Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή Ανάσταση σε όλους" δήλωσε ο κ. Γιώργος Δημητρόπουλος.

« PREV
NEXT »