ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Καμπύλης - Περδικάκη | Αποτίμηση των ενεργειών και των αποτελεσμάτων σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (vid)Σε μια από κοινού ενημέρωση προχώρησαν χθες ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κ. Περδικάκη σχετικά με το θέμα του κορωνοϊού. Να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω ενημέρωση πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα σχετικά με ότι νεότερο υπάρχει γύρω από το θέμα.

Ο Δήμαρχος ξεκινώντας αναφέρθηκε στην απόφαση του να συμβάλλει και αυτός έμπρακτα στον αγώνα κατά του κορωνοϊού όπως και όλα τα έμμισθα μέλη του Δ.Σ. παραχωρώντας το 50% του μισθού τους προκειμένου να καλυφθούν οι υγειονομικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Άστους αλλά και της αρμόδιας δομής που εξυπηρετεί τους δημότες.

Επίσης, αναφορά έκανε και στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων καθώς οι πολίτες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αυτό το διάστημα. Ογκώδη απορρίμματα και κλαδέματα θα πρέπει να αποφεύγονται. Όπως επίσης και η απόρριψη των σκουπιδιών εκτός του κάδου.

Στα πλαίσια της συνέντευξης η κα. Περδικάκη αναφέρθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Άστρος και όπως σημείωσε η ίδια είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στο ηλικιωμένο ζευγάρι από το Φούντωμα του Στόλου που νοσηλεύεται στο Ρίο και είναι πλέον σταθερή η κατάσταση της υγείας τους.

Ο Δήμαρχος προέτρεψε το κόσμο να μείνει στα σπίτια τους και να βοηθήσουν με αυτό το τρόπο να εξαλειφθεί ο κορωνοϊός. Σχετικά με την εξυπηρέτηση πολιτών, η κα. Περδικάκη έδωσε δύο τηλέφωνα για το Κέντρο Υγείας του Άστρους, ώστε ο κόσμος να εξυπηρετείτε χωρίς να βγαίνει από το σπίτι του.« PREV
NEXT »