ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ηλεκτρονικά μαθήματα από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων του ΠΑΠΕΛΤο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανταποκρινόμενο άμεσα στη δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού και το κλείσιμο των σχολείων και των Πανεπιστημίων, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 23 Νοεμβρίου 2020, κατόπιν σχετικής απόφασης της Συγκλήτου, την παροχή ηλεκτρονικών μαθημάτων, χρησιμοποιώντας τόσο σύγχρονα όσο και ασύγχρονα εργαλεία τηλεκπαίδευσης.

Το Τμήμα χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (π.χ., eclass) στα μαθήματά του. Επιπρόσθετα, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης και για την παροχή της καλύτερης δυνατής εκπαιδευτικής διαδικασίας, όλοι οι διδάσκοντες του Τμήματος παρέχουν μαθήματα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (online), χρησιμοποιώντας αντίστοιχες πλατφόρμες (Teams, Webex, Zoom, Skype for Business, κτλ). Επίσης, έχουν ήδη δοθεί λύσεις για σχεδόν το σύνολο των μαθημάτων που εμπεριέχουν και εργαστηριακό  μέρος.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Τμήματος, με σεβασμό προς τους φοιτητές του, κάνει ό,τι μπορεί για περιορίσει τις επιπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία και είναι δίπλα τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τελειώνοντας, να σημειώσουμε ότι μέρος του προσωπικού του Τμήματος παρέχει υποστήριξη σε δράσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, προσπαθώντας να συνδράμει στη γενικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης και σε διαφορετικές βαθμίδες εκπαίδευσης.

Τα μέλη του τμήματος
« PREV
NEXT »