ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Έχασε τη ζωή της 42χρονη στις φυλακές Θηβών | Αντιδράσεις σχετικά με το θάνατο της
Σήμερα το πρωί (09-04-2020) 42χρονη κρατούμενη του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε τοπικό Νοσοκομείο, όπου κατέληξε.Διενεργείται έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, ο οποίος σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρού του Καταστήματος Κράτησης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.Εξέγερση σημειώθηκε στις γυναικείες φυλακές της Θήβας έπειτα από την ανακοίνωση του θανάτου της 42χρονης κρατούμενης.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε το εξής: ''Η 42χρονη κρατούμενη του καταστήματος κράτησης γυναικών Ελεώνα Θηβών διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο τοπικό νοσοκομείο όπου κατέληξε. Διενεργείται έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, ο οποίος σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του γιατρού του καταστήματος κράτησης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια''.

Κρατούμενες μέσα από τις φυλακές και συγκεκριμένα από την ίδια Πτέρυγα όπου βρισκόταν η 42χρονη υποστηρίζουν ότι εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού και δεν έσπευσαν να την βοηθήσουν.
« PREV
NEXT »