ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

''Ένας Δήμος έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί computers αλλά δεν μπορεί να τον διαθέσει σε ιδιώτες'' | Η απάντηση του Στ. Κούλη στο Μ. Λύτρα σχετικά με το αίτημα του για χορήγηση laptop και σύνδεσης internetΟ δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Ευστάθιος Κούλης, απάντησε στο αίτημα του κ. Μιλτιάδη Δ. Λύτρα - επικεφαλής της παράταξης ''Γορτυνία Μπορούμε''- σχετικά με τη χορήγηση laptop και σύνδεσης internet  σε μαθητές της Γορτυνίας.

Δείτε παρακάτω την σχετική απάντηση: 

Σε απάντηση αιτήματος σας που αφορά στη σύγκλιση της σχολικής επιτροπής για την προμήθεια και χορήγηση laptop και σύνδεσης internet στους μαθητές της Γορτυνίας, σας κάνουμε γνωστό ότι υπό το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο ''ένας Δήμος έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί τέτοιο εξοπλισμό (computers) αλλά δεν μπορεί να τον διαθέσει σε ιδιώτες''.

Ήδη η Κ.Ε.Δ.Ε. και οι κατά τόπους Π.Ε.Δ. ως και πολλοί Δήμοι, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Γορτυνίας, έχουν υποβάλλει αιτήματα στην κεντρική διοίκηση- συναρμόδια Υπουργεία ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα να λυθεί το ζήτημα με νομοθετική ρύθμιση.

Σχετικές αναρτήσεις έχουν γίνει σε έγκριτα sites όπως www.aftodioikisi.gr, κ.ά., όπου μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση του δικαιώματος της μάθησης σε κάθε μαθητή και την εξασφάλιση της δυνατότητας στην διαδικτυακή τάξη, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να καταστεί δυνατή η κάλυψη μαθητών που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στον κατάλληλο εξοπλισμό.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία.
« PREV
NEXT »