ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σ. Πέτσας: Αυστηροτερες κυρώσεις για τους παραβάτες του Πάσχα


Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον κορονοϊό παραχώρησε πριν λίγη ώρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης προανήγγειλε αυστηρότερες κυρώσεις για όσους επιχειρήσουν να παραβιάσουν τα μέτρα λόγω Πάσχα.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  αναφέρθηκε στους ανυπάκουος οι οποίοι  θα αποφασίσουν να σπάσουν την καραντίνα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά τους.

Οι Έλληνες κερδίσαμε σημαντικές μάχες και θα ήταν άδικο να χάσουμε τον πόλεμο από τη χαλάρωση λίγων ωρών.


Αναλυτικότερα στην συνέντευξη τύπου δήλωσε:

Ακόμη και στους λίγους όπως φάνηκε από χθεσινή δημοσκόπηση που σκέπτονται να μετακινηθούν την Κυριακή του Πάσχα για να επισκεφθούν συγγενείς και φίλους, να μην το κάνουν. Πρώτον γιατί θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τη δική τους και των προσώπων που αγαπούν.

Και δεύτερον γιατί αν το κάνουν θα παραβιάσουν τα περιοριστικά μέτρα που ακολουθούν οι υπόλοιποι συμπολίτες τους, οι 9 στους 10 Έλληνες κι αυτό θα επισύρει φυσικά αυστηρές ίσως και αυστηρότερες από τις μέχρι σήμερα κυρώσεις και κυρίως θα διαταράξει την ομοψυχία και την ενότητα που μας έχει οδηγήσει με επιτυχία μέχρι εδώ.

Γιατί από τη συμμόρφωση όλων στα δύσκολα και πρωτόγνωρα αυτά μέτρα θα εξαρτηθεί η αντίστροφη μέτρηση για τη σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα:

« PREV
NEXT »