ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αντωνία Μπούζα | Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα υγείας | ''Σήμερα είναι η ώρα του καθήκοντος και όχι των συλλαλητηρίων''ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Υποδεχόμαστε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, με ένα μήνυμα αλληλεγγύης στον μεγάλο αγώνα των λειτουργών της υγείας και στα δίκαια αιτήματα τους.
Η συμπαράσταση μας στο έργο τους, η ανάγκη να τα καταφέρουν στον αγώνα με τον Covid 19 και η ευχή μας να είναι υγιείς πάνω απ ' όλα είναι η κυρίαρχη ευχή όλων των Ελλήνων.

Ουσιαστικές λύσεις στα δίκαια αιτήματα τους πρέπει να δώσει η Πολιτεία και να απαλλάξει την υγεία από τις πολλές παθογένειες του χθες και να αποτρέψει τις παρεμβάσεις του πολιτικού συστήματος, που επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία συνολικά της υγείας στον τόπο μας.

Αποτυχημένοι πολιτευτές, κομματικοί κολλητοί, άνθρωποι που είναι έξω από τις πραγματικές ανάγκες της υγείας, δεν μπορούν παρασιτικά να επιβιώνουν σε βάρος του συστήματος υγείας.

Έχουν δίκιο για τις εκπτώσεις στη λειτουργία της υγείας οι λειτουργοί της υγείας, αλλά αυτήν τη στιγμή είναι άκαιρα τα συλλαλητήρια και οι διαμαρτυρίες.

Ο τομέας υγείας πράγματι σηκώνει βαρύ φορτίο, αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός που αγωνιά για την εν γένει επιβίωση του , είτε σωματικά, είτε εργασιακά, είτε οικονομικά.

Σήμερα είναι η ώρα του καθήκοντος και όχι των συλλαλητηρίων.

Οι συνδικαλιστές της υγείας που σιωπούν στις ομαλές συνθήκες και σε όσα υποβάθμισαν τη δημόσια υγεία, δεν επιτρέπεται σήμερα να δημιουργούν κανενός είδους ένταση.

Όσον αφορά όσους υποκριτικά σήμερα θυμήθηκαν τους ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες, τους συνιστώ να τους θυμούνται και στην ομαλότητα.

Με πίστη πως όλα θα περάσουν εύχομαι όλοι να έχουν υγεία και να συνεχίσουν και αύριο να είναι οι ήρωες μας για τους οποίους θα νοιώθουμε περήφανοι.


Αντωνία Μπούζα
« PREV
NEXT »