ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αναμεταδόσεις Θείων Λειτουργιών από το Arcadia Spot | ''Ας κάνουμε μια μικρή εκκλησία το σπίτι μας''


Τόσο μακριά αλλά και τόσο κοντά ταυτόχρονα.

Φέτος, το Πάσχα δεν θα είναι ίδιο όπως κάθε άλλη χρονιά. Δεν θα το γιορτάσουμε όπως πάντα στα σπίτια μας αγκαλιά με τις οικογένειες μας.
Φέτος, τα ήθη και τα έθιμα, η αγκαλιά, η οικογενειακή θαλπωρή έχουν άλλο χρώμα.
Τα σπίτια μας δεν θα μυρίσουν το ίδιο, οι αυλές μας δεν θα είναι ολόλευκες όπως τις προηγούμενες χρονιές, τα χωριά μας δεν θα πλημμυρίσουν παιδικές φωνές, οι χοροί μας για πρώτη φορά δεν θα γίνουν..

Μα είναι εκείνο το Αναστάσιμο φως και το μήνυμα ελπίδας και χαράς που όλοι προσμένουμε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά..
Φέτος βαθιά μέσα στη καρδιά μας θα ηχήσει το ''Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν, θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος''..
Για πρώτη φορά μακριά από τις εκκλησίες μας καλούμαστε να υποδεχτούμε το Άγιος Φως στα σπίτια μας, στη καρδιά μας, πιο αληθινά από ποτέ..

Μια αγκαλιά όλη η Ελλάδα, μια αγκαλιά όλοι μας χωρίς απαγορεύσεις και κυβερνητικές εντολές.

Φέτος το Arcadia Spot αναμεταδίδει καθημερινά όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, τις Θείες Λειτουργίες από διάφορους Ιερούς Ναούς της Ελλάδας και ακολουθεί το Νυμφίο στη πορεία Του προς το Γολγοθά, με μόνο σκοπό να ενώσει τους Έλληνες μεταξύ τους, ταξιδεύοντας τους νοητά στον οίκο Του Θεού για να παρακολουθήσουν με προσευχή και κατάνυξη Τα Θεία Πάθη.

Χρόνια πολλά σε όλους και Καλή Ανάσταση.


Το Arcadia Spot σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και δύναμη.Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τις ιερές Ακολουθίες όλης της Μεγάλης Εβδομάδας που θα μεταδίδονται live από το Arcadia Spot, όπως επίσης και το τι μνημονεύει η εκκλησία μας καθημερινά, πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους: 
« PREV
NEXT »